09-06-2008, 14:06 | #1 |
AŞK ANLATILMAZ YAŞANIR-3
nasıl anlatıyım sana bilmem ki
seni seviyorum demek yetmez seni seviyorum demekle anlatılıyorsa sevmek unut gitsin sevmiyorum ben seni tarif edilemeyen, anlatılmayan aşk nasıl ifade edilirki kelimelerle bir bulsam nasıl anlatılacağını gelip dayanacağım kapına ansızın ahhh…ah.. birde bilsem şu dünyada hangi kapı senin. postacılara sordum bilmiyorlarki adresini seni anlatıyorum şimdi bir güvercine sana söyleyemediklerimi yazıyorum bir bir bir beyaz güvercin gelip ellerine konarsa bir mektup var demekki benden sana kahretsin, giden kaçıncı güvercin halâ bir haber yok senden komşuları dolaşıyorum hergün “bana bir mektup gelecekti yanlışlıkla size gelmesin” yazdığım senaryoları yakıyorum şimdi bir bir içinde sen yoksun diye. seni anlattığım senaryolarıda yakıyorum bir bir kıskanıyorum seni anlasana yazılmıyorsun ki kalemle kağıtlara yazılacak olsan severmiydim sanıyorsun kız seni. anlatamayınca sevdiğine duygularını çalmalı mesela şairlerin şiirlerini okumalı sevdiğine insan, ben yazdım bunu diye şairler değilmi zaten seviyorum deyince, insanı mecnun ilan eden yada sen leylesın diyen her sevgili leyle ile mecnunsa düşünmek lazım uzun uzun neden ayrılıyor sevenler bir ayda bir ömür değilmiydi sevda şiirlerde çalmak lazım bu şairlerin şiirlerini yakmak lazım onları mum alevinde en acısı bu onlar için nede olsa şiirleri evlatları değilmi onların alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|