09-06-2008, 14:08 | #1 |
AŞK ANLATILMAZ YAŞANIR-4
eskiyince renkleri uçar gider filmlerin
o niyetle izledim ben, siyah-beyaz filmeleri solmamalı aslında filmlerin renkleri boyadan çalmamalı aslında yönetmen, senaristin hikayesini rengarenk boyarken yönetmeli insan hayatını uzun metrajlı olmak zorunda değilki her hayat kısa metrajlı filmede sığdırmalı insan kendini toplamalı insan sevapları ne kadar çıkarmalı bazende beyninde biriken düşüncelerin çürüklerini bazende bölmeli kalbini, paylaşmalı çarpmalı duvardan duvara günahlarını ben anlatmayı başaramadım şiirle aşkı bir kaç rakamla mezar taşları bile anlatmışken hayatı. matematikle anlatmayı denemeli birde aşkı ayrılıklar beşin karekökü mesela yada böl dörde yaşadığın yılları ilbahar-yaz, sonbahar-kış eşittir ölüm. en basiti aşk dostum bir seve kalp bir seven kalp daha eşittir aşk. yazdıkça uzuyor cümleler yani kirletiyorum bembeyaz bir sayfayı beynimdeki tüm zehirli düşünceyle durun okumayın gerisini zehirliyorum sizide istemeden gelmesin istiyorum şiirlerin sonu belkide anlatıveririm sanıyorum şu karanlık harflerle tüm çıplaklığıyla aşkı aşk anlatılmazmış meğer cesaretin varsayaşarsın herşeyi fırtınalarla yoldaş olursun yağmurlarla birlikte düşersin dünyaya yeni açmış bir çiçeğin tam üstüne damlalara bölünür yüreğin, bir damlası kırmızı yaprağına bir damlası dikenine, bir gülün yorulursan, korkarsan, bıkarsan yada terkedilirsen ansızın söker atarsın yerinden bu kalbi ama sakın bana aşkı anlatmaya kalkma çok dinledim, çok söyledim yani denedim yazdım sayfalarca, kır gitsin kalemleri sadece yaşanırmış bir ömür aşık olmak anlatılmazmış meğer ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|