07-29-2007, 17:09 | #1 |
aşk???para???
Tabiki aşk...Yoksa tabiki para mı demeliydim .. ? =)
İnsanlıgın varoluşundan beri içimizde varolan tabiata göre insanlar aynı anda hem aşk hemde parayı isterler.Bunlara en güzel örnekler hayatımızda birebir olarak yaşadıgımız olaylardır.Aynı anda hem aşk hemde para olmaz diyebilmek için bunu mantıklı bir sekilde acıklamalıyız.Dedigimizin arkasında durabilmeliyiz.Belki aşık olan kadınlar için paranın önemi olmayabilir fakat aynı durum erkekler için gayet karmaşık ve onur kırıcı olabilir.(aşık olan erkekler için) Aynı zamanda iki insanın birbirini sevmesi ile karar verdigi ve kurmayı istedigi bir hayat söz konusudur.Bu yüzden aşksız ve parasız huzur olmaz.Maddi anlamda huzurlu olsanda eger eve giderken seni bir bekleyenin yoksa ve eger para seni artık mutlu etmiyorsa bu paranın getirdigi nesnel tatminligin sonudur.Yada evde seni bekleyen ve cok sevdigin bir insan olupta maddi olarak yetersizsen,sosyal hiçbir etkinligin yoksa buda aşkın sana getirdigi duygusal tatminligin sonudur.. İkisininde yoklugunda insanlar arayışa girer ve bir sekilde bunları tamamlamaya calısır.Bu kadar sey yazdıktan sonra ikisi birden demekten baska secenegim yok.. sizce
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-29-2007, 22:30 | #2 |
aşk???para???
bence öncelikle para dır paran olunca hepsi yavaş yavaş gelir önce aşk sonra evlilik PRASIZ SAADET OLMAZ!!!! ;) :D
|
|
07-29-2007, 22:32 | #3 |
aşk???para???
ikisindende vazgeçemezsin...birisi desen o birisi olmayınca yaşayamazsın..en ii si ikiside olsun beee :D :D :D
|
|
07-29-2007, 22:36 | #4 |
aşk???para???
Aşkına göre değişir ;)
|
|
07-29-2007, 23:54 | #5 |
aşk???para???
parayla saadet bal gibi olur....zengin kocayla hem aşk hem para ikisi bir arada olur.....
|
|
07-29-2007, 23:59 | #6 |
aşk???para???
hem aşk hem para bence ikisi birbirini tamalar benm için....
|
|
07-30-2007, 14:59 | #7 |
aşk???para???
Paraaaaaaaaa ...Cokmu duygusuzum ne ..
|
|
07-30-2007, 15:08 | #8 |
aşk???para???
aşk die bişi olmadığı için Para ne güsel bi söscük ama :D
|
|
07-30-2007, 17:55 | #9 |
aşk???para???
bence hem aşk hem para seçeneğini koymamalıydın.doğal olarak herkes onu işaretler.ben de onu işaretledim
ama biri bana aşk mı para mı dese(ikisinden birini seçecen) ben parayı seçerdim açıkçası.hangi kız,fakir bir adamla evlenmek ister ki |
|
07-30-2007, 19:00 | #10 |
aşk???para???
fakirlerin en fakiri olsun gönlü zengin olsun yeter
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|