![]() |
#1 |
![]() ![]() Ceylanın gözbebeğinde nicedir bir umman İnceden inceye seslenir gözyaşı damlası Seyreder avuç içi sevdam Sol yanımda dayanılmaz ağrılar Depreşir en kıytusunda anılar... Matemim olur ,kısalır zaman ,her misafirliğinde Güneşe küser ,ciğerimde soluklanır yanık tufan... Ne yağmurların sezgisi ,ne şimşeklerin ezgisi Korkularıma tercüman....... Belkide Kum masalları dinlemeli Bir rüyanın peşine sorgusuz sualsiz gidilmeli... Sevdadan payımıza ayrılık bile düşse Kefen olup bir karagül gibi kabre girmeli... Bütün sensiz mutluluklarım benliğimden göç etse Aradan yedi kuşak ömür geçsede VEFASIZ BİR YAR MEZARIMI ÇİĞNEYİP EZSEDE Viran olup üstünde yabani otlar bitsede Ne ayrılık acısı ,ne ölüm sancısı halime tercüman......... Zamanı Dizlerimde avutmak çaresiz bir yalan Şaha kalkar yüreğim sızısı özlemkar... Buraları bitmez dizboyu kar Sılada yuvaya umut olur bir sözün olsada sitemkar... Zaman Sessiz hatıralarım çığlık çığlık ağlar... Akreple çoktan küsmüş olsam bile Yelkovan seni bana bağlar... Çamlıcada ay ,birgece daha sensiz doğar... Ne bir zaman akışı ,ne bir umut yangını halime yanar...... Yeni Şeyler söylemek lazım Tertemiz aşkları kirletmeden... Konuş be yüreğim ! Yandım de , candın de Geldim ! Sensizlikte hiç gülmedim de Dönsün artık kan kızılı karanlığım mehtaplı gecelere Sevdim de Desene....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|