AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-26-2011, 01:51   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Standart Askerlere Pusu: 5 Asker Yaralı
uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen askeri time dönüş yolunda PKK'lar tarafından ateş açıldı.

Diyarbakır'ın Hani ve Lice ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen askeri time Diyarbakır'a dönüş yolunda PKK'lar tarafından ateş açıldı. Jandarma minübüsünde bulunan şüpheli ile biri uzman çavuş, 2'si astsubay ve 2'si jandarma er olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Hani ve Lice ilçeleri arasında uyuşturucu ticareti yapıldığıyla ilgili istihbarat alan Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı kaçakçılık ekipleri, bugün akşam saatlerinde iki ilçede operasyon düzenledi. Bir uyuşturucu tacirini gözaltına alarak Diyarbakır'a götüren jandarma minübüsüne Lice'nin Duru karakolu yakınlarında saat 21. 00 sıralarında PKK'lılar tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı.

Olayda minübüste bulunan ve ismi belirlenemeyen uyuşturucu taciri ile, bir uzman çavuş, 2 astsubay ve 2 er yaralandı. Yaralı uyuşturucu taciri ile askerler Diyarbakır asker hastanesine kaldırıldı. Bölgeye sevk edilen jandarma komandolar ile PKK'lılar arasındaki çatışmanın yer yer devam ettiği bildirildi. - Diyarbakır

Doğan Haber Ajansı

 

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi