![]() |
#1 |
![]() ![]() Rengarenk odalardan geçtim seyrinde Her bitişe vardığımda kararıyor duvarlar Senin olduğun yer aydınlıktır Biliyorum, çünkü karanlıktan korkarsın sen Biliyorum sen bu odaların birindesin Kendine bir renk seçmiş, beni bekliyorsun Geçtiğim her odada seni yaşıyordum Mavi; güneşin batışını izlediğimiz denizi Yeşil; içimizde büyüttüğümüz bahçeleri Sarı; gece tepeden izlediğimiz şehrin ışıklarını Her renkte sen vardın Her renk sende vardı Her renkte yaşamışız aşkımızı Her renkte yaşatmışız aşkımızı Seninle yaşadığımız her anın bir rengi vardı Ve her rengin bir önemi vardır aşkımızda Aşkımızda renksiz olan tek şey Siyah-beyaz resimlerden ibaretti Bitişe geldim ve yine karardı duvarlar Sen burada değilsin biliyorum Çünkü sende siyah yokru Çünkü sen karanlıktan korkarsın Biliyorum sen bu odaların birindesin Kendine bir renk seçmiş, beni bekliyorsun Her çıkışım siyah ve karanlık duvarlar Hangi odaya girmediğimi hatırlamaya çalışıyorum, bulamıyorum Ben bir rengi unuttum Ve hangisi olduğunu bilemiyorum Ama siyah değildi bu renk Çünkü sende siyah yoktu Çünkü aşkımızda siyah yoktu Çünkü karanlıktan korkarsın sen Biliyorum sen bu odaların birindesin Kendine bir renk seçmiş, beni bekliyorsun Sevgilim; Ben seni o renkte unuttum ... Hüsamettin Şanlı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|