AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 09-03-2012, 19:57   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Asla İzin Vermeyeceğiz

Başbakan Erdoğan, Beytüşşebap'taki hain saldırıya sert tepki gösterdi..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası karanlık çevrelerin kuklası haline gelen terör örgütünün hedeflerine ulaşmalarına asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Başbakan Erdoğan, Beytüşşebap'ta 10 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi.

Mesajında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen çatışmada 10 askerin şehadetini ve 7 güvenlik görevlisinin yaralandığını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Başbakan Erdoğan, "Vatanları uğruna şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şunu herkesin bilmesini isterim ki, Türkiye Cumhuriyeti, milletiyle ve devletiyle, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Terör örgütünün uluslararası karanlık çevrelerin kuklası haline geldiğini belirten Başbakan Erdoğan, "Terör örgütü, hangi kalleşçe tahrike, hangi namert senaryoya sarılırsa sarılsın, millet olarak bizler, bu canilerin hedeflerine ulaşmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu alçakça saldırılar karşısında milletçe sağduyu ve metanetimizi de sabırla muhafaza edeceğiz. Hainlerin, millet olarak bizleri öfke ve nefrete sevk etme tuzaklarına asla düşmeyeceğiz. Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine, milletimize ve de sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-03-2012, 19:58   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-03-2012, 19:59   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Türkiye artık somut adımlar bekliyor... Boş kayalıklara bomba yağdırarak tetör bitmez şehirdekini temizlemek şart...
Alt 09-03-2012, 21:44   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-03-2012, 22:36   #5
Kullanıcı Adı
NeSLi11
Hiç açıklama yapsaydın daha az sinirim bozulacaktı...
Allah en yakın zamanda sana da evlat acısı yaşatsın..
Ondan sonra bu kelamları kullanabilecek misin bakalım..
NeSLi11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2012, 22:41   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
NeSLi11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Açıklama yapmasa vayy efendim ülkenin başbakanı açıklama yapmıyor diye kudururdunuz...
Alt 09-03-2012, 22:54   #7
Kullanıcı Adı
NeSLi11
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıklama yapmasa vayy efendim ülkenin başbakanı açıklama yapmıyor diye kudururdunuz...
Her yorumuma cevap vermek zorunda mısın sen ? Yapmasın açıklama. Sanki farklı bir açıklama yapıyor. Şehit verildiğinde yapılacak açıklamalar diye bir klasörü var sanırım. Şehit verdiğimiz zaman o klasördeki metinleri çıkartıp, her şehit verildiğinde tekrar tekrar okuyor.

Şakşakçı basın da, klişeden öte gitmeyen açıklamayı, sert açıklama diye lanse ediyor. Geri zekalıyız ya biz. Hiç sert açıklama görmedik.

Ustalık dönemi... İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün sloganları. Maşallah şehit sahısında ki istikrarı hiç bozmadınız.

He şimdi dersin. Şehitler üzerinden siyaset yapanlar. Bu sadece bizim meselemiz değil. Oooh be ne ala memleket. Terörü bitirseniz, milletçe, muhalefetçe bitirdik diyeceksiniz sanki..
Alt 09-03-2012, 23:04   #8
Kullanıcı Adı
barayev
Alıntı:
PKK nın asıl HEDEFİ Ak Parti Hükümetini Zora ve Sıkıntıya sokup yıpratmak ve Seçimlerde İKTİDARDAN Düşürtüp Silivrideki Darbeci GENERALLERİ KURTARMAKTIR .
Çünkü 30 senedir o Generaller PKK yı besleyip büyüttü şimdi de PKK Darbeci Generaller ,ETÖ,ve JİTEM ve balyozcu gENERALLERİ KURTAMAK için Kürt çocuklarını ÖLÜME SÜRÜYOR ...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2012, 23:05   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Her yorumuma cevap vermek zorunda mısın sen ? Yapmasın açıklama. Sanki farklı bir açıklama yapıyor. Şehit verildiğinde yapılacak açıklamalar diye bir klasörü var sanırım. Şehit verdiğimiz zaman o klasördeki metinleri çıkartıp, her şehit verildiğinde tekrar tekrar okuyor.

Şakşakçı basın da, klişeden öte gitmeyen açıklamayı, sert açıklama diye lanse ediyor. Geri zekalıyız ya biz. Hiç sert açıklama görmedik.

Ustalık dönemi... İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün sloganları. Maşallah şehit sahısında ki istikrarı hiç bozmadınız.

He şimdi dersin. Şehitler üzerinden siyaset yapanlar. Bu sadece bizim meselemiz değil. Oooh be ne ala memleket. Terörü bitirseniz, milletçe, muhalefetçe bitirdik diyeceksiniz sanki..
Benim sana cevap yazmam zoruna mı gitti anlamadım ayrıca buna ben karar veririm kime cevap yazacağımı sana sormadım sormam da...

Açıklama yapmasa 10 tane şehit verdik başbakan uyuyor diyeceğinize eminim muhalefet olsun da gerisi önemli değil biliyorum ki aranızda öyle alçaklar varki şehit haberi gelmesinden memnun oluyorlar iktidarı yıpratmanın en iyi yolu artık bu konu diğerlerinde hep çakıyorsnuz çünkü...

Evet terör konusunda eksiklikler var hatta bana sorarsan bir adım bile öteye gidilemedi 10 sene önce neredeysek şimdi de oradayız tabi bu benim görüşüm başkasını bağlamaz...

Ben sizin gibi biatçı bir zihniyete sahip değilim ayrıca partimin yanlışlarını görecek ve bunları söyleyebilecek derecede tarafsız bakarım bu konulara takım tutar gibi parti tutmadığımı da beni tanıyanlar bilir...

Hatta şehit haberinden sonra partiyi bu forumda eleştirenlerden de biriyim ama siz almak istediğiniz cümleleri cımbızladığınız sürece sizinle anlaşmak hayal olacaktır vesselam...
Alt 09-03-2012, 23:45   #10
Kullanıcı Adı
NeSLi11
Ne zoruma gidecek be, egolara giriyorsun. Şehit haberlerinden memnun olanlar bellidir. Her tepki göstereni aynı kefeye koymaya gerek yok. Anladın..

Konu Cihannur tarafından (09-04-2012 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)