05-07-2008, 12:09 | #1 |
Aslan'ın savaşçısıyım
Galatasaray´a müjde... Gidecek mi, kalacak mı diye papatya falları açılan Arda Turan, FANATİK´e konuştu: Transferin 't'si bile aklımdan geçmiyor. 'Git' demedikleri sürece buradayım.
ilk yarı 0, ikinci yarı 7 gol Ümit Karan’ın, Lincoln’ün, Hakan Şükür’ün, Nonda’nın, Servet’in ve diğerlerinin elbette büyük katkısı var. Ancak Galatasaray bu sezon şampiyonluğa ulaşıyorsa eğer, onun yeri bir başka... Takımının ihtiyacı olduğu her dönemde ateşten gömleği sırtına geçiren, sezonun ‘kırılma maçı’nda Sivasspor ağlarına 3 gol birden gönderen Arda Turan’dan bahsediyoruz. İlk yarıda 0 gol, 4 asist... İkinci yarıda 7 gol, 4 asist... Peki; yükselen performansıyla Cim Bom’u zaferden zafere taşıyan Arda, sezon sonunda Aslan’ı üzecek mi, güldürecek mi? Ahmet Bulut ne demişti? “Oyuncumun talipleri var. Ümit ediyorum ki, Avrupa Şampiyonası’ndan sonra bu transfer gerçekleşecek. En önemli nokta, Galatasaray’ın menfaatleri. Arda’yı almak isteyen, büyük bir bedeli gözden çıkarmak zorunda. Bu da en az 10 milyon Euro...” Menaceri Ahmet Bulut’un işte bu sözleri, Sarı-Kırmızılı camiada gündemi bir anda değiştirmişti. Şimdilerde herkes birbirine aynı soruyu soruyor: “Arda kalacak mı, gidecek mi?” FANATİK, bu sorunun yanıtını, gündemin başaktörüne, yani Arda Turan’a sordu. İşte yanıtı: ‘Ben bilmem, başkanım bilir’ “Ben, transferim konusunda hiç bir şey bilmem. Onu Başkanımız Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel bilir. Onlar ne derse, onu yaparım. Benim nasıl bir Galatasaraylı olduğumu, Türkiye’de bilmeyen yoktur. Şu an aklımda transferin ‘t’si bile yok. Öncelikle şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum. Sonrasında da Avrupa Şampiyonası’nda ülkem adına elimden geleni yapmayı... ‘Git’ demedikleri sürece buradayım. Galatasaray’ın savaşçısıyım.” MÜJDE! ŞÖLEN SEYİRCİLİ F enerbahçe ile 27 Nisan’da oynanan derbi maçta taraftarlarının çıkardığı saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevkedilen Galatasaray’a 13 bin YTL para cezası verildi. Kurul dün yaptığı toplantıda Galatasaray’a, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin, görevli olmayan kişilerin sahada bulunması, akreditasyon denetimi yapılmaması ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedenleriyle 1000’er YTL olmak üzere toplam 13 bin YTL para cezası uyguladı. Kurul, taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle Galatasaray’a ceza verilmesine gerek olmadığı kararına da vardı. Böylece Sarı-Kırmızılılar, Oftaş maçını seyircisinin desteğini arkasına alarak oynayacak. Kurul olaylar nedeniyle Fenerbahçe’ye de herhangi bir ceza verilmesine gerek olmadığı kararına vardı. fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2008, 12:15 | #2 |
Aslan'ın savaşçısıyım
Daha gitmez Arda.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|