07-23-2008, 14:29 | #1 |
ASRA YEMİN OLSUN...
Asra Yemin Olsun Hangi devrin ateşidir bu alnıma sardığım Buzullar çağında, zamanın dik yokuşunda Ayaklarım dolanıyor, fotoğraflar yanıyor Başımı çevirdiğim vadiler duman içinde Ağlıyorsam başımı duvara vurup ta Eş duruyorsam zamana aykırı Sorma... Sokaklara dökülen cinnet düşleri Kıyamet sahnesinden bir perde midir Gizlenen satırlar çığlık çığlığa Duyan var mıdır sessizliğimizi İlkel uykularda ama atom çağında bir nesil Ruhunu kemiren bir akrep yorgunluğuyla Karanlığın yalnızlığına doğru yol almakta Uyuma... Gönüllerden geçiyorum Köprüleri yıkık gönüllerden Dikişi sökük gönüllerden Islahı mümkün olmayan gönüllerden Alıp ümitlerimi geçiyorum o gönüllerden “Başka deryalara dalma vaktidir zaman! ” diyorum Durma... Asra yemin olsun, insan ziyanda Sayfalar düşüyor yeryüzüne Çarparak ruhlara ve aynalara Ay, her imsak vakti yeniden dolanıyor karanlığa Umut olmak için sabahlara Yeni baştan okumak gerek kıyamet ayetlerini Toprağın sessiz duruşuna bakıp ta Aldanma... Asra yemin olsun ki insan ziyanda... (18.06.2006) Melek Zeynep Bulut ...MELEK ablama selamlar ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|