![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sence...?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Savaşma seviş mesajı veriliyor bu oyunda.
Maşallah maşallah. yaşa mustafa kemal paşa yaşa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Elbetteki iyi şeyler demezlerdi.
Milli bayramlarımızın kaldırılmasına ya da en azından kısıtlanmasına karşıyım.Bunu öncelikle belirtmek isterim. Ama baldırı çıplakların istila ettiği ülkemızin kurtuluşu için başlatılmış olan tarihi bir gününün gene kendi içimızden çıkardığımız bir başka baldırı çıplakların bacak şovlarıyla kutlanıp anılmaya çalışılması benım vicdanıma da ters düştüğü gibi bizi kurtaranların da yattıkları yerler de rahat olmadıklarını hissedebiliyorum. Bu şekilde abartılara kaçmadan daha sade ve sportif faliyetlerin çok daha önde olduğu Türk gencine yakışan bır kutlama her zaman çok daha güzel olacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bence türkiye cumhuriyetini kuran kadro çok sevinirdi...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Merhum Mehmet Akif Ersoy cevaplamıştı... : Tükürün ;
Ey bu toprakta birer nâş-ı perişan bırakıp Yükselen, mevkib-i ervâh!.. Sakın arza bakıp Sanmayın: Şevk-ı şehâdetle coşan bir kan var... Bizde leşten daha hissiz, daha kokmuş can var! Bakmayın, hem tükürün çehre-i murdarımıza! Tükürün: Belki biraz duygu gelir ârımıza!.. Tükürün cebhe-i lâkaydına Şark'ın, tükürün!.. Kuşkulansın, görelim, gayreti halkın, tükürün! Tükürün milleti alçakça vuran darbelere! Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere! Tükürün Ehl-i Salîb'in o hayasız yüzüne! Tükürün onların aslâ güvenilmez sözüne! Medeniyet denilen maskara mahlûku görün: Tükürün maskeli vicdânına asrın, tükürün!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yani daha öncede dedim şekline karşıyım diye bunuda bu yüzden demiştim ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|