AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-11-2010, 16:02   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Ata'nın başına çıkılır mı? - Video

http://samanyoluhaber.com/h_450794_atanin-basina-cikilir-mi---video.html?ref=f5haber.com

"Atatürk bizim başımız, bizim Ata'mız." diyen geçlere polis memuru sinirlenerek, "Ata'nın başına çıkılır mı?" diye tepki gösterdi. İzleyin...

Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın üstüne çıkıp fotoğraf çeken 2 kişi gözaltına alındı. "Atatürk bizim başımız, bizim Ata'mız." diyen geçlere polis memuru sinirlenerek, "Ata'nın başına çıkılır mı?" diye tepki gösterdi. Bayramda Beyoğlu'na gezmeye gelen 2 genç, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çıkarak fotoğraf çekti. Ancak polisin gençleri fark etmesi üzerine gençlerin hevesi kursağında kaldı. Polisin geldiğini gören anıt üstündeki genç, hemen aşağı indi. Polis memuru gençlere anıt üstüne çıkıp ne yaptıklarını sorması üzerine fotoğraf çektirmek için çıktıklarını söyledi. Polisin, "Başına çıktığınız kişiAtatürkAtatürk! " şeklindeki sözleri üzerine gençlerden biri, "Atatürk bizim başımız." karşılığını verdi. Gençlerin yaptığına sinirlenen polis memuru, "Kim olursa olsun, babam olsun oraya çıkamaz." Sözü üzerine gençler, "Atatürk bizim başımız, bizim Ata'mız." şeklinde yanıt verdi. Polis ise, "Ata'nın başına çıkılır mı?" diye bağırarak tepkisini dile getirdi. Karşılıklı konuşmaların ardından olay yerine merkezden polis ekibi geldi. İki genç, araca bindirilerek sorgularının alınması üzerine polis merkezine götürüldü.

Samanyoluhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-11-2010, 16:07   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
No comment...
Alt 09-11-2010, 18:03   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Aslında trajikomik bir olay. Fotoğraf çektirecek yer kalmamış mı ki heykelin başına çıkmış? Oradaki heykelin Atatürk heykeli olması yada olmaması da önemli değil. Sonuçta alçıdan yapılmış bir heykel. Bir zarar gelse ne olacak? Milli servet. Heykelin temsil ettiği kişiyi de ayaklar altına almak, ardından da o bizim başımız demek daha da düşündürücü.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2010, 20:30   #4
Kullanıcı Adı
merve
1 Mayısta bütün işçiler Atanın heykelinin tepesinde geziyor o zaman sorun yok ama 2 tane saf genç heykelle resim çektiriyor bu yüzden de karakolluk oluyor, pesss !!
Ben de gidiyorum taksime ama hiç anıtın tepesine çıkmak gelmedi aklıma ayrıca aklıma gelse bile bunu Atanın tepesine çıkayım kafasına basayım fikriyle değil Atamın yanında olayım, kendisiyle bir pozum yok bari heykeliyle olsun düşüncesiyle yaparım Bu iki kafadarında farklı bir fikirleri olduğunu düşünmüyorum
Benim fikrim, polis memuru Ataya olan hassasiyetinden dolayı değil de o an sinirli olduğu için çocukcağızların üstlerine gitmiş.
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 01:17   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 Mayısta bütün işçiler Atanın heykelinin tepesinde geziyor o zaman sorun yok ama 2 tane saf genç heykelle resim çektiriyor bu yüzden de karakolluk oluyor, pesss !!
Ben de gidiyorum taksime ama hiç anıtın tepesine çıkmak gelmedi aklıma ayrıca aklıma gelse bile bunu Atanın tepesine çıkayım kafasına basayım fikriyle değil Atamın yanında olayım, kendisiyle bir pozum yok bari heykeliyle olsun düşüncesiyle yaparım Bu iki kafadarında farklı bir fikirleri olduğunu düşünmüyorum
Benim fikrim, polis memuru Ataya olan hassasiyetinden dolayı değil de o an sinirli olduğu için çocukcağızların üstlerine gitmiş.
çarpılma sonra...
Alt 09-12-2010, 01:20   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Neden çıkılmasın her saltanat kıyamete kadar sürecek diye birşey yok..
Alt 09-12-2010, 01:24   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden çıkılmasın her saltanat kıyamete kadar sürecek diye birşey yok..
çarpılma riskini göze alamam kardeşlik...
Alt 09-12-2010, 01:29   #8
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çarpılma riskini göze alamam kardeşlik...
Sen dök içini kardeşlik ben senin yerine çarpılayım..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)