|
![]() |
#1 |
![]() Erdoğan, "CHP, Atatürk resimlerini paradan kaldırdı" demişti. Gözler İsmet İnönü döneminde basılan paralara çevrildi. İşte o paralar...
![]() Başbakan Erdoğan'ın "CHP zihniyetinin Atatürk'ün vefatından sonra PTT'nin pullarından, paralardan, okullardan, devlet dairelerinden Atatürk'ün resimlerini nasıl kaldırdıklarını gayet iyi biliriz" sözlerinin ardından gözler İsmet İnönü döneminde basılan paralara çevrildi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İsmet İnönü döneminde basılan paralara çevrildi. İşte o paralar...
![]() <FONT class=fnt3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunları unutan veya hatırlamamış gibi yapan zihniyetler utansın .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() utanmaları olsaydı çokdan terk ederlerdi bu memleketi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben atatürk'ün paradan çıkarılmasını olumlu buluyorum neden mi günde belki yüz kere atatürkle ilgili şeyler gürüyoruz heryerde atatürk ben ister istemez beziyorum yani... ama chp bu yüzden çıkarmamıştır atanın resmini... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() atatürk'ten sonra ismet inönü milli şeflik dönemini başlattı okullardan paralarda atatürkün resimlerini kaldırdı.Atatürk'ü hiç sevmezdi zaten i.ö.Ve günümüzün chpside ismet inönünün izinden gidiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bizde yeni tl lerin üzerinden atanın resmini çıkarmıyormuyuz yoksa benmi yanlış hatırlıyorum... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yeni türk liralarında, en azından bir kısmında atatürk'ün resimleri kaldırılmalı. çok önemli şahsiyetlerimiz var. tarih boyunca ismini duyduğumuzda gurur duyduğumuz büyük komutanlarımız, islam dostları, cihan padişahlarımız var. mesela bir yavuz sultan selim paranın ön yüzünde olmayı mustafa'dan daha çok hakediyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|