![]() |
#1 |
![]() ATATÜRK'ÜN BAYRAMINDA PROTESTOYA DEVAM ETTİ
Baykal yine gelmedi ![]() Meclis'teki 23 Nisan resepsiyonunda askerler ve CHP lideri Deniz Baykal yoktu. 23 Nisan resepsiyonuna gelen konukları Meclis Başkanı Köksal Toptan eşi ile birlikte karşıladı. Uzun bir aradan sonra Meclis'te verilen eşli resepsiyona Cumhurbaşkanı ve Başbakan yalnız geldiler. CHP lideri Baykal ile Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları ise resepsiyonda yoktu. Sohbetlerin gündemine AK Parti hakkındaki kapatma davası damgasını vurdu. Hatta Başbakan Erdoğan'ın Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi ile sohbeti bu yüzden dikkatle takip edildi. samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Atatürk'ün bayramı >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nasil bir ülkeyiz anlamadim gitti..Dini ve Milli bayramlar birlestirici, bütünlestirici olmasi gerekirken..acaba bu bayrami nasil atlacagiz, baykal ne yapacak, askerlerin tepkisi ne olacak, resepsiyona kimler katilmayacak gibi süni gündemlerle ülkeyi germekten baska birsey yapmiyoruz!..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu haberin başlığı Ak Zeynep kardeşimize mi ait? Benim hiç hoşuma gitmedi. Ne demek Atatürk'ün bayramı? Yapmayın böyle şeyler ya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben haberleri değiştirmem nasılsa öyle
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |