AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-03-2012, 16:55   #16
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Standart
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşın demek istedigi herhalde insanın dini inancı ne olursa olsun ister "ateist" ister "teist" bu onun faydalı yada faydasız olucagını göstermez. örnegin edisonda bir ateistti. ama bugun hayatımızı degiştiren bir çok bulus tabi en önemlisi ampulu buldu. demekki neymiş bir insanın dini inancı onun zekasını yetenegini belirlemiyormuş.

Bir yönü ile evet haklılık payın var. Edison evet insanlık için faydalı bir şey yapmıştır. Acaba akibeti nedir. değilmi.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi