![]() |
#1 |
![]() Sivasspor'a attığı 3 golle maçın kahramanlarından biri olan Arda Turan, taktiği Hakan Şükür'den aldığını söyledi.
Karşılaşmanın ilk yarısında bir taç atışı sırasında kenara gelen Arda'nın yanına yaklaşan Hakan Şükür, yıldız futbolcuyu uyardı. Maçtan sonra açıklamada bulunan Arda, "Hakan abi, kenara geldiğim bir sırada yanıma yaklaşıp, 'Arda, çok kenarda oynuyorsun, ceza sahası içine hiç girmiyorsun. Birazcık içeriye gir, gol atarsın.' uyarısında bulundu. Hakan abinin uyarısının akabinde sözünü dinledim ve daha çok içeriye girdim. Bu da üç gol atmamı sağladı. Hakan abiye uyarısından dolayı teşekkür ediyorum. Attığım gollerin taktiğini Hakan Şükür vermiştir." açıklamasında bulundu. Bu arada Sivasspor'u çekişmeli geçen maçın sonunda 5-3 mağlup edip şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Galatasaraylı futbolcular, bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Sahada sarmaş dolaş galibiyeti kutlayan Sarı-Kırmızılıların mutluluğu soyunma odasında da sürdü. Başkan Adnan Polat'ın tebrik için gittiği soyunma odasında bütün futbolcular hep bir ağızdan '50 bin dolar' diye tezahürat yaptı. Arda Turan, bunun kendi aralarında bir espri olduğunu, G.Saray bu şartlarda şampiyonluğa giderken paradan söz etmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İşte budur..!Hakan şükür artık oynayamıyor,sahlara çıkmasın,emekli olsun diyenlere cevap olsun...Gençlerin Hakan Şükür ve onun gibilerden alacağı çok dersler var bırakında yetişsinler.Teşekkürler Hakan Şükür ve Arda bize bu coşkuyu yaşattığınız için...
teşekkürler paylaşım için... + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hakan beee niye taktik veriyorsun bırak çizgide oynasın ardacık :D
yaa ben okadar çok seviyorum Hakanı evde babam kardeşim deli oluyorlar hoppss diyip kesiyorum onları sanane diyorlar ama ben laf ettirmiyorum bir kaçı ise burada beni dark tahtası haline getirip vuruyorlar vurun bakalım işe yarayacak mı.? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hakan Şükür büyük adam adam gibi adam vesselam ... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiye futbol tarihinin en başarılı forveti.. tabiki ondan öğrenecekler
benden değil ya hehe |