01-04-2008, 19:57 | #1 |
Avni Aker'de kupa heyecanı
Türkiye Kupası’nda 2. haftanın perdesi bugün yapılacak Trabzonspor - Kırıkkale karşılaşmasıyla açılıyor. İlk maçta Manisaspor karşısında 3-0’lık şok bir yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, 2. Lig B Kategorisi 3. Klasman grubunda yer alan rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak amacında.
Bordo-Mavili ekibin 2008 yılındaki ilk resmi sınavı niteliğindeki karşılaşma 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, futbolcuları motive etmek için özel çaba harcadığı öğrenildi. Karşılamaya sezonun ilk yarısında fazla şans bulamayan oyuncuların da yer aldığı bir kadro ile çıkması beklenen Yanal’ın, maç sonrası gönderilmesi muhtemel futbolcular hakkında kesin kararını vermesi bekleniyor. MUHTEMEL 11'LER TRABZONSPOR Tolga Serkan Erdinç Çağdaş Mustafa Gökdeniz Adnan Hüseyin Ceyhun Ömer Rıza Ergin Keleş (Umut) KIRIKKALESPOR Onur Coşkun Fazlı Cemil Yasin Erkan Gökhan Halit Uğur Şükrü Murat STAT: Avni Aker YAYIN: Lig TV SAAT: 20.00 HAKEMLER: Hakan Özkan Diğer mücadeleler yarın ve 6 Ocak Pazar günü yapılacak. Gruplardaki 3. maçlar ise 8 ve 9 Ocak'ta yapılacak. Yarın: C Grubu: 13.30 Gaziantep-Şanlıurfa (Kamil Ocak). A Grubu: 13.30 Ankaraspor-Ankaragücü (Yenikent ASAŞ), 15.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor - Beşiktaş (Diyarbakır Atatürk) D Grubu: 19.00 Bursaspor-Galatasaray (Bursa Atatürk). Pazar: D Grubu: 13.30 Denizlispor-Sarıyer (Denizli Atatürk) B Grubu: Gençlerbirliği-Vestel Manisaspor (Ankara 19 Mayıs) C Grubu: 19.00 Kayserispor-Fenerbahçe (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk). KAYNAK SPORX
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-05-2008, 01:10 | #2 |
Trabzonspor tereyağından kıl çeker gibi kazandı maçı yeni oyuncu Barış'ı beğendim gelecek vaad ediyor böyle devam ederse eğer ileride Gökdeniz gibi Trabzonspor'un aslarından olur Barış .... Tebrikler Trabzonspor ... ;) |
|
01-05-2008, 01:52 | #3 |
5 gol azdı yinede ama iyiydi. Barış çok iyiydi maşallah daha iyi olucaktır umarım çok hırslı, süratli.
Çok eksiklerimiz var defans sıfır hepsi berbat - erdinç,ayman,celaleddin,tayfun,mustafa,hüseyin bi an önce gönderilmesi gerekenler.. Şu kupayı alırsak iyi olucaktır moral açısından. |
|
01-08-2008, 16:02 | #4 |
trabzonum benim biriçik sevgilim sole sen den başka kimim var benim seninle ağlarim seninle gülerim sole senden başka kimim var benim
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|