AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-15-2011, 21:17   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart "Avrupa'da Hasta Adam Var"
AK Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adıyaman'da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Hasta adam denilen bir Türkiye yok; hasta adamlar artık Avrupa'da" dedi.

İftar yemeği sonrasında Ulu Cami'de teravih namazını kılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, daha sonra Demokrasi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. AK Parti'nin 10. yılında gelinen noktayı anlatan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'dan önce Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Milletvekili Mehmet Erdoğan açılış konuşması yaptı.

Konuşmasında ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım, sosyal devlet konularında açıklayıcı bilgiler veren Bakan Cevdet Yılmaz, AK Parti iktidarının yaptıklarını metne yazsalar okumanın bile zor olacağını dile getirdi.

Bakan Yılmaz, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birlikte gerçek demokrasiye kavuştuğunu, AK Parti iktidarından önce siyasetin temsil krizi yaşadığını belirterek, iktidarlarıyla birlikte bu temsil krizinin ortadan kaldırıldığına işaret etti.

Bakan Yılmaz, Türkiye'nin dünyada itibarının çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, "Sözü dinlenen, hakemliğine başvurulan bir Türkiye var. Hasta adam denen bir Türkiye yok. Hasta adamlar artık Avrupa da. Avrupa'da hasta adam diyeceğimiz ülkeler var. Türkiye gücüne itibar edilen bir ülke haline geldi. Liderliğine itibar edilen bir ülke haline geldi. Başbakanımız dünyada sayılı liderler arasında çok açık bir şekilde yerini almış durumdadır. Komşu ülkelere gittiğimizde, Ortadoğu ülkelerine gittiğimizde gerçekten iftihar ediyoruz" dedi.

Bakan Yılmaz'a konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat tarafından el dokuması kilim hediye edildi.

 

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2011, 21:19   #2
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım