AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-07-2010, 02:05   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Exclamation Aydın Doğan Artık Övüvebilirsin!
7 yaşındaki kıza 3 çocuk tecavüz etti!

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

06 Ekim 2010 Çarşamba Saat 21:43

İlçeye bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına götürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti. Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi. G.T., şunları anlattı:

"Köyde düğün vardı. Akşam M.Y. yanında bulunan 2 kişi ile beni garaja götürdü. Burada ellerimi tutarak ağzımı kapatarak bana tecavüz ettiler. Daha sonra 'Soranlara sandalyeden düştüm de' diyerek beni bıraktılar. Ben de eve geldikten sonra olayı anneme anlattım."

Anne Gülten T., çocuklarının düğüne gittiklerini daha sonra kızının kardeşi ile eve geldiğini anlatırken, "Kardeşinin kanaması olduğunu söyledi. Açıp bakınca tecavüze uğradığını anladım. Banyoya sokarak üzerini temizledim. 'Kızıma sana bunu kim yaptı?' diye sordum. O da bana M.Y. yaptı dedi. Biz de jandarmaya haber verdik. Şimdi bekliyoruz. Kızım geceleri uyuyamıyor. Çığlık atarak uyanıyor. Okula bile göndermiyoruz" dedi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu. 

Kaynak: Doğan Haber Ajansı

İslami Gündem

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-07-2010, 02:08   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Allah kahretsin şu doğan medyasını...
bizim halkımızda az beter değil...
Tecavüzü izlemek kaçınılmazsa zevk alacaksın der gibi ayırıyor gözlerini izliyor...Reyting rekoru kırıyor...
Alt 10-07-2010, 02:11   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Mustafa İslamoğlu, hem ahlaksızlığın her türlüsünü yayıp hem de tecavüz haberlerinden şikayetçi olan ikiyüzlü adilere böyle kızıyordu!

Bu haberin kaynağına baktığınzıda Doğan Haber Ajansını görüyorsunuz değil mi?..

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 02:33   #4
Kullanıcı Adı
merve
Allahım Bu nasıl birşey yahu Bunlar daha çocuk
O kız çocuğu bu travmayı nasıl atlatacak Bir erkele nasıl konuşacak Nasıl evlenecek
Yarabbi ! Sen büyüksün..
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 02:34   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
onun bunun çocuğu aydın doğan olan ite duyurulur...
ahlakını bozdunuz lan milletin...
yazık be...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 02:36   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
Allah cezalarini versin...
uctane zibidi firlama veledin yaptigina bak....
birde bunu onlara ogretenlere kufretme...
nerdeydik...nerelere geldik...
Alt 10-07-2010, 02:50   #7
Kullanıcı Adı
depare
Çocuklar gördüğünü uygular bu dizi derhal kaldırılmalı bu çirkefliğe neden daha büyük tepki verilmiyor anlamıyorum...

Kaldırılmazsa yarın bu diziden on tane yüz tane çevirilir sonra ülke tecavüz panayırına döner..!

Diziyi izleyen sokakta av(!) peşinde koşmaya başlar..

Sadece çocukları değil her kesimi etkiliyor bu diziler daha bir hafta kadar önce de bu tarz bir olay olmuştu sadece sanıklar daha büyüktü...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 13:37   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Evlatlarımıza hakkı ile sahip cıkmış olsaydık. Toplumu dinsizleştirmek ve ahlaksızlatırmak için gayret eden fitne havuzları bu kadar güçlü olmayacaktı. İmtihan cetin ama zafer nefsi ile savaşanların olacaktır. Sayın islamoğlu hocaefendinin sözleri çok etkilyeci.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 16:58   #9
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Nutkum tutuldu.
Gercekten ne yazicami bilemiyorum.
Allah kahretsin bu dizinin yayinlanmasina vesile olan herkesi.

Allahim o ufacik kiza ve ailesine yardimci olsun insaAllah.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 18:01   #10
Kullanıcı Adı
M.Atilla
şaşırmamak mümkün değil..işte malum dizilerin halkı ne hale getirdiğini görüyoruz..en iyi protesto zannediyorum ki bu dizileri izlememektir..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
aydın doğan, kanal d, tecavüz

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)