![]() |
#1 |
![]() Son günlerde Aydın DOĞAN isimli şahsın patavatsızca Deniz feneri ve başbakanımıza yüklenmesini çok şiddetli bir şekilde protesto ediyorum onun gibi düşünenleri daha da şiddetli protesto ediyorum.Bu millet kimin ne olduğunu biliyor.Bütün halkımızı ve akparti forum üyelerini Aydın DOĞAN ve onun medyasını protesto etmeye davet ediyorum.Sayın duyguseli bu konunun sabitlenmesini önemle rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.Selam ve dua ile...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Protesto etmiyorum hayvanlar protesto edilmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yaw bu herifi bu hallere düştüya ... walla düşmez kalmaz bir allah adam resemen sürünüyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() başbakanımız ne zaman ağzının cevabını verecek bağzı insanların zoruna gidiyor bağzı şeyler çekemiyorlar artık bitsin bunlarıda bitirelim adam kendi yayın organlarında bas bas bağrıyor konuşuyor hürriyete milliyete bakın mesela haberlerin altında eleştiri bölümü var işine gelenleri kaydediyorlar işine gelmeyenleride siliyorlar inşallah bunlarıda bitirecez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Benim asıl anlamadığım magazin haberinden başka birşey olmayan gazetelerini bizim ak gençlerimizin elinde görmeye ayrıca dayanamıyorum eskiden sadece seri ilanları için gazetesini aldığım günler için kızıyorum kendime sanırım 1 yıla yakın bir süradir doğan yayınları girmez evimize ben herkesten bu duyarlılığı bekliyorum.
Layığını bulacak Allah ın izniyle Sayın Başbakanımız gerekli cevabı verecek onlara hiç şüphemiz yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya bu adamı niye Protesto ettiğinizi anlıyamadım.Daha düne kadar hükümetin ortağı gibi çalışan,AKP yanlısı yayınlar yapan,RT'ye her türlü desteği veren bu adam değilmiydi.O zaman iyiydide şimdimi kötü oldu.RT ile çıkarları tutmayınca ortalık yerde mahalle kavgası yapıncamı kötü oldu.
Seçimler öncesi hani çok iyi adamdı. Hükümeti destekleyenler halkı onun yönünde meğillendirenler iyi RT'ye karşı duranlar kötü. Olmadı bu işte.Sonuçta ikiside aynı geminin yolcuları ve bu geminin rotasıda belli. Boşuna protesto etmeyin yakında gene alkışlarsınız.RT affeder nasıl olsa sonra gelsin hükümet yanlısı yayınlar. Haydi hayırlısı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |