AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-09-2008, 01:48   #1
Kullanıcı Adı
pirinçkentli
Standart Aydın DOĞAN ve onun zihniyetinde olanları protesto ediyorum...
Son günlerde Aydın DOĞAN isimli şahsın patavatsızca Deniz feneri ve başbakanımıza yüklenmesini çok şiddetli bir şekilde protesto ediyorum onun gibi düşünenleri daha da şiddetli protesto ediyorum.Bu millet kimin ne olduğunu biliyor.Bütün halkımızı ve akparti forum üyelerini Aydın DOĞAN ve onun medyasını protesto etmeye davet ediyorum.Sayın duyguseli bu konunun sabitlenmesini önemle rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.Selam ve dua ile...

pirinçkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-09-2008, 02:02   #2
Kullanıcı Adı
Nikimi_Kaybettim
Protesto etmiyorum hayvanlar protesto edilmez.
Nikimi_Kaybettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 02:09   #3
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
Nikimi_Kaybettim Nickli Üyeden Alıntı
Söylenecek lafmı şimdi bu.A.Doğanı hayvan yerine koyarak hayvanlar protesto edilmez demişsiniz.Sizin yaptığınız hayvanlara hakaret oluyor.Lütfen lafınızı geri alın hayvandanda aşağı yazın :-*
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 02:17   #4
Kullanıcı Adı
pirinçkentli
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Söylenecek lafmı şimdi bu.A.Doğanı hayvan yerine koyarak hayvanlar protesto edilmez demişsiniz.Sizin yaptığınız hayvanlara hakaret oluyor.Lütfen lafınızı geri alın hayvandanda aşağı yazın :-*
:-*+1
pirinçkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 03:32   #5
Kullanıcı Adı
Nikimi_Kaybettim
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Haklısınız. Hayvan dostlarımızdan özür diiyorum. :-\
Nikimi_Kaybettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 07:46   #6
Kullanıcı Adı
islam
yaw bu herifi bu hallere düştüya ... walla düşmez kalmaz bir allah adam resemen sürünüyor..
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 13:01   #7
Kullanıcı Adı
ankaraguclufatih
başbakanımız ne zaman ağzının cevabını verecek bağzı insanların zoruna gidiyor bağzı şeyler çekemiyorlar artık bitsin bunlarıda bitirelim adam kendi yayın organlarında bas bas bağrıyor konuşuyor hürriyete milliyete bakın mesela haberlerin altında eleştiri bölümü var işine gelenleri kaydediyorlar işine gelmeyenleride siliyorlar inşallah bunlarıda bitirecez
ankaraguclufatih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 13:22   #8
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Benim asıl anlamadığım magazin haberinden başka birşey olmayan gazetelerini bizim ak gençlerimizin elinde görmeye ayrıca dayanamıyorum eskiden sadece seri ilanları için gazetesini aldığım günler için kızıyorum kendime sanırım 1 yıla yakın bir süradir doğan yayınları girmez evimize ben herkesten bu duyarlılığı bekliyorum.
Layığını bulacak Allah ın izniyle
Sayın Başbakanımız gerekli cevabı verecek onlara hiç şüphemiz yok
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 15:54   #9
Kullanıcı Adı
vatansever35
Ya bu adamı niye Protesto ettiğinizi anlıyamadım.Daha düne kadar hükümetin ortağı gibi çalışan,AKP yanlısı yayınlar yapan,RT'ye her türlü desteği veren bu adam değilmiydi.O zaman iyiydide şimdimi kötü oldu.RT ile çıkarları tutmayınca ortalık yerde mahalle kavgası yapıncamı kötü oldu.
Seçimler öncesi hani çok iyi adamdı.
Hükümeti destekleyenler halkı onun yönünde meğillendirenler iyi RT'ye karşı duranlar kötü.
Olmadı bu işte.Sonuçta ikiside aynı geminin yolcuları ve bu geminin rotasıda belli.
Boşuna protesto etmeyin yakında gene alkışlarsınız.RT affeder nasıl olsa sonra gelsin hükümet yanlısı yayınlar.
Haydi hayırlısı.
vatansever35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 16:22   #10
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
vatansever35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya bu adamı niye Protesto ettiğinizi anlıyamadım.Daha düne kadar hükümetin ortağı gibi çalışan,AKP yanlısı yayınlar yapan,RT'ye her türlü desteği veren bu adam değilmiydi.O zaman iyiydide şimdimi kötü oldu.RT ile çıkarları tutmayınca ortalık yerde mahalle kavgası yapıncamı kötü oldu.
Seçimler öncesi hani çok iyi adamdı.
Hükümeti destekleyenler halkı onun yönünde meğillendirenler iyi RT'ye karşı duranlar kötü.
Olmadı bu işte.Sonuçta ikiside aynı geminin yolcuları ve bu geminin rotasıda belli.
Boşuna protesto etmeyin yakında gene alkışlarsınız.RT affeder nasıl olsa sonra gelsin hükümet yanlısı yayınlar.
Haydi hayırlısı.
emekli sandığını batırmaya çalıştı adam ve başbakanımız ve belediye engelledi bunu.sen hala bu adamı savunuyorsun hiçmi vicdanın yok çakma atatürkçü(!)
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)