![]() |
#1 |
![]() Yasir Habib adlı Kuveytli din adamının Hz. Aişe'yi hedef alan saldırısına bir tepki de Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'den geldi.
Bir çok konuşmasında Şii Müslümanlardan, Ehli Beyt’i savunma adına Ehli Sünnet’e saldırmamaları çağrısında bulunan Hamanei, şimdi de Hz. Aişe için uyarıda bulundu. Hamanei, Hz. Aişe’yi hedef saldırının kendisine sorulması üzerine yayınladığı fetvada Mü’minlerin annesi Aişe’nin apaçık aşağılandığı ve hakarete maruz kaldığını belirterek “Mü’minlerin anneleri olan Hz. Peygamber’in eşleri ve Ehli Sünnet’in sembol isimleri hakkında aşağılayıcı, hakarete varan ifadelerin kullanılması haramdır” dedi. İslam Devrimi Lideri Hamanei daha önce de Gadiru Hum etkinlikleri sırasında yaptığı konuşmasında "Ehli Beyt’i savunmak için Ehli Sünnet’e mensup kardeşlerimize hakaret ve ithamlarda bulunanlar, esasında Ehli Beyt-i değil Amerika’yı ve Siyonizm’e savunmaktadırlar” demişti. Hizbullah Genel Sekreter Yardımcı Şeyh Naim Kasım da yayınladığı mesajında Habib’in Hz. Aişe’yi hedef alan açıklamalarını şiddetle kınadığını söylemişti. Şeyh Kasım açıklamasında, Habib’in yaptığı fiili fırsat bilerek mezhebi fitne çıkarmak isteyenlere de tepki göstererek “Bu suçu işleyen, sadece kendisi cezalandırılmalı ve sorumlusu da kendisi olmalıdır. Bu mezhebe bağlı olan kişiler de işlenen suçtan sorumlu tutulmamalıdır. Herkesi, bu soruna hikmetle yaklaşarak grubun tamamını sorumlu tutmamaya davet ediyorum” demişti. Filistin Alimler Birliği de Hz. Aişe’yi hedef alan çirkin açıklamalara tepki göstermişti. Alimler Birliği Başkanı Mervan Ebu Ras, yaptığı basın açıklamasında Hz. Aişe’ye hakaret eden, çirkin açıklamalarda bulunanların yargılanmasını istedi.Ebu Ras “Kuveytli şii din adamının mü’minlerin annesi Aişe’ye yönelik hakaretlerini, cehennemi hak ettiğini söylemesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Mü’minlerin annesi Aişe’a (r.a) hakaret edenler yargılanmalı ve öldürülmeyi hak eden kafirdir” dedi. Londra’da gerçekleştirilen törende Habib, “Aişe, zinakar ve çok söverdi” demişti. Habib ve beraberindekilerin Hz. Aişe’ye yönelik hakaretleri İslam dünyasındaki Şii ve Sünni camianın tepkiyle karşılanmıştı. isra haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Bu hakaretleri eden adam için açılna konuda etiketler aklıma geldide... Hizbullahta bu fitneye gereken cevabı verdi... İranda verdi... Bizlere tebrik etmek fitnecilere susmak kaldı... Alıntı:
Ehli Sünneti savunmak için ehli beyte ağıza alınmayacak hakaretler edenler kimlere hizmet ediyor acaba? |
|||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yasir Habib adlı Kuveytli adlı din adamı olduğu iddia edilen bir şiinin Londra'da Hz. Aişe'yi hedef alarak “Aişe, zinakar ve çok söverdi” demesine başta Kuvetli şii din adamlarından ve Şii toplumundan olmak üzere tüm mezheplerden müslüman alimlerden büyük tepki gelmeye devam ediyor.
Kuveyt Meclisinin bu kişinin ülkeye teslim edilmesi talebine İnterpol'den red cevabı geliyor ve Yasir Habib'in vatandışlıktan çıkarılması için çalışma yürütülüyor. Lübnanlı Şii Mücahid Örgütü Hizbullah yaptığı açıklamada bu kişiyi şiddetle kınayarak " Bu suçu işleyen, sadece kendisi cezalandırılmalı ve sorumlusu da kendisi olmalıdır. Bu mezhebe bağlı olan kişiler de işlenen suçtan sorumlu tutulmamalıdır. Herkesi, bu soruna hikmetle yaklaşarak grubun tamamını sorumlu tutmamaya davet ediyorum" dedi. Filistin Alimler Birliği de açıklamasında, Hz. Aişe'ye hakaret ederek çirkin açıklamalarda bulunan kişinin yargılanmasını isteyerek "Kuveytli şii din adamının mü’minlerin annesi Aişe’ye yönelik hakaretlerini, cehennemi hak ettiğini söylemesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Mü’minlerin annesi Aişe’a (r.a) hakaret edenler yargılanmalı ve öldürülmeyi hak eden kafirdir" dedi. İran İslam Devrimi Lideri Ayetullah Ali Hamenei ise konuya dair yayınladığı fetvada Mü’minlerin annesi Aişe’nin apaçık aşağılandığı ve hakarete maruz kaldığını belirterek "Mü’minlerin anneleri olan Hz. Peygamber’in eşleri ve Ehli Sünnet’in sembol isimleri hakkında aşağılayıcı, hakarete varan ifadelerin kullanılması haramdır" dedi. Hamenei daha önce de mezhebi kavgalar yerine İslam birliği vurgusu yaparak şöyle demişti: "Ehli Beyt’i savunmak için Ehli Sünnet’e mensup kardeşlerimize hakaret ve ithamlarda bulunanlar, esasında Ehli Beyt-i değil Amerika’yı ve Siyonizm’e savunmaktadırlar” |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ağzına sağlık hocamın...
Peygamberimizin vefatlarından sonra Âişe annemiz, ümmetin tüm sorumluluğunu üstüne yüklemiştir... ve dahası en çok hadis rivayet edenlerdendir annemiz... ona uzatılacak dil elbet ki kurur... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah razı olsun Yavuzum seviyorum seni
![]() malesef aramızda alnı secdeye değmesine rağmen İslam bölücülüğü yapan o kadar çok insan var ki.. bunu ne yazık ki forumumuzda da görüyoruz. Şiilere söven kendini dört dörtlük Müslüman zanneden zavallılar bir an önce yaptıkları bu işten vazgeçmeliler. Kuveytli sözde din adamının Aişe validemize ettiği hakareti İran'a Hizbullah'a ve tüm Şiilere maleden kişiler bu forumda da başlık açtılar ve Şiileri yerden yere vurdular. Sanki bu olayın İranla ve Hizbullahla ilişkisi varmış gibi gösterip, insanların gözünden Şiilere nefret oluşturmaya çalışanlar aslında Siyonist İsrail'in emellerine hizmet ediyorlar. akıllarını başlarına alsınlar. beyinlerinde mevcut olan birkaç gramlık beyni hayırlı işler için kullansınlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Murat'ım ne güzel diyorsun kardeşim....
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() EyvALLAH çok güzel bir tutum sergilemişler.eyvALLAH ehli sünnet yolundan gidiyorlar.
Sözümüz var mı? Yok amenna ve saddakna. Fakat ben kalkıpta iki üç kişiye binaen bir milleti ne dindar ilan edebilirim nede dinsiz. Şimdi böyle söyledim beni de destekleyecek misiniz?Zannetmem. Eğer doğruları söylemek ve gerçekleri söylemek BÖLÜCÜLÜKSE! EVET BEN BÖLÜCÜYÜM! Muta Nikahı'nı savunmamaksa Amerika şakşakçılığı evet BEN AMERİKA ŞAKŞAKÇISIYIM! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Burada birileri çok fena ters düz olmuştur bu başlığı okuduktan sonra naptın sen reyiz ya
![]() Çokmu ukalayım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir şey anlaşılmıyor.Anlaşılmamış umarım anlaşılır.
Şiiler eşit değildir Ehli sünnet karşıtı tutum ve inanış. Ama şiilerin büyük bir kesimi eşittir ki ehli sünnet düşmanlığı. Biz bunlardan ötürü Şiilerin hepsi kötü demiyoruz geneli öyle ve sözde şeriatla yönetilen İran'ın şeriatla da alakası yok.Bunu diyoruz. 2*2=4 İsteyen istediği kadar 5 desin.Gerçekler apaçık ortada. Kalkıpta iki üç alime binaende ben Şiller ehli sünnet askeri demem Çok katmerli bir sallama olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|