![]() |
#1 |
![]() ATO Başkanı Sinan Aygün'ün gözaltına alınmması sırasında özel kasasında bulunan 2.5 milyon Euro bloke edildi.
Ergenekon savcısı Zekeria Öz'ün talimatıyla harekete geçen mali polis, Sinan Aygün'ün kasasından çıkan 2.5 milyon Euronun peşine düştü. Paranın Sinan Aygün'ün gözaltına alınmasının ardından ailesi tarafından bankaya yatırıldığı öğrenildi. Mali polis bankadaki 2.5 milyon Euro'ya el koydu. habervakti
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne kadar iyi olmuş haksız kazanç sonuçta gerçekler bir gün mutlaka ortaya çıkıyor :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İyi olmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kızının düününde takılanalr diyordu.
Sanırım kendisi banker kastelli gibi olsa gerek kızı paralarını ona vermiş :-X |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aziz NESİN'in de dediği gibi dur bakalım ne olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ''Ulusal para namustur,kullanmayan namussuzdur..!!'' Diyen adama bakın..Kasasında nelerde çıktı.. 8) İşte ben buyum,ben şuyum diyenden korkacaksın..!! Çok iyi olmuş..Bir bardak suda kafi değil..Bir ay su içsinler.. :P
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fethullah Gülen Hoca Efendi'nin 25 milyar dolarına ne zaman el koyacaklar acaba?
onun kide haksız kazanç sonuçta,haram para,bu dünya değilse de öteki dünya da sorarlar hesabını.Yüce Allah'a havale ediyorum.. ---- NOT: Burada hiç kimse arkadaşından söz etmiyor,bu yüzden insanların ismini yazarkan seviyeyi düşürmeyelim.Düşük seviyedeki yorumların forumda yeri yoktur. Hüdaverdi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|