10-19-2010, 09:39 | #1 |
==Ayın =====Şın =======Kaf
Gönül eteğimin suskun dervişi! Müebbete mahkum duamsın! İstersen mürekkebinle dokunma cismime! Aklımın bağlı ellerini çözen ==Ayın =====Şın =======Kaf ع ٍ ش ِ ق Sağ elini uzat Hakkın bağına Sineme düşen acım yapraksızlığın yaprağı Dervişin ayak izlerine düşen gölge benim Tesbih tanelerinde kardeş adın var ==Ayın =====Şın =======Kaf ع ٍ ش ِ ق ِ K/af dağının ardında geçmişin sitemi Niyaza açılan ellerime ses/sizlik şahid Seccadene bıraktığım bir demet gül Gök/ Yüzü(ne) haykırsın bendeki adını ==Ayın =====Şın =======Kaf ع ٍ ش ِ ق Yokluğa açılan kapının ardında Varlık fidanı duygu yaprağına hasret Şavkın vuruyor her gece göz pınarıma Sende kalan umudum ==Ayın =====Şın =======Kaf ع ٍ ش ِ ق ِ Beynin anlamını güçlendiren nokta(yı)m Şehadet parmağımla mühürledim bakisini Oymalı sandığımda sevgi çeyizim Hücrelerime kaydolan rengin kokusu ==Ayın =====Şın =======K/af ع ٍ ش ِ ق ِ Ten mumu erisin Abı hayat varlığının resmi Boz bulanık kekre suyu temizleyen ==Ayın =====Şın =======Kaf… ع ٍ ش ِ ق ِ ع ٍ ش ِ ق ِ ع ٍ ش ِ ق ِ A.Ş.K ع ٍ ش ِ ق ِ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|