![]() |
#1 |
![]() Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle Aysel Tuğluk, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 17 Mart 2010'da yaptığı konuşmadan dolayı özel yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğince yürütülen soruşturma kapsamında Van 3. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında dava açılan milletvekili Tuğluk'a ''terör örgütü propagandası yapma'' suçundan 2 yıl hapis cezası verildi. Kaynak
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan:artık iyi niyet beklemesinler demişti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Milletvekilliği düşüyor mu şimdi o kişinin? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Sanırım dokunulmazlık yemin ederek kazanılıyor.Bu yüzden düşürülebilir diye tahmin ediyorum.Şuan ilgili maddelre bkıyorum bir bilgiye ulaşırsam haber veririm. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() milletvekiliyse bir halt olmaz olamaz olursa yine kan dökülür biraz araçlar yanar polis asker sivil terörist ölür falan .
öyle yani . türkiyede böyle oluyor . |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Valla bulamadım.
Ama yemin etmeyene dokunulmazlık yok olsaydı mustafa balbay seçildiği gün hapisten çıkardı öyle değilmi? bu yüzden hapise atılabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya zahmet etmişsiniz. Ben hazır bilen varsa diye sormuştum.
Yemin etmeyince dokunulmazlık olabilir ama bence resmi sonuçlara göre seçilince olmalı. (Tabii bence dokunulmazlık sınırlı olmalı.) Dokunulmazlık da eskiye dönük olmamalı. Yani ben şimdi bir suç işlesem, milletvekili olduğumda da cezasını alsam, ceza işlemeli. Yazarken aklıma geldi: Şamil Tayyar'a son gün ceza verilmişti. 'Son gün' dediğimize göre, seçilince birşey olmuyor. En azından seçilme dönemi bitene kadar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|