AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilimsel - Teknoloji - İnternet Haberleri Teknoloji, Bilimsel araştırmalar ve projeler buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 06-02-2010, 16:58   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow 'AYYILDIZ TİM' İsrail'e ait 1500 İnternet Sitesini Hackledi.

FİLİSTİN'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük Filosuna İsrail askerleri tarafından yapılan saldırıya dünyada ve Türkiye'de tepkiler çığ gibi üyürken, kendilerine 'Ayyıldız Tim' diyen grup sanal ortamda İsrail'e ait yaklaşık 1500 internet sitesini hacklediğini açıkladı.

Fas ve İranlı hackerlarla harekete geçen ve kendilerine "Ayyıldız Tim" diye grup, İsrail askerlerinin Filistin'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük filosuna yaptığı saldırıyı İsrail'e ait yaklaşık 1500 siteyi hackleyerek protesto etti. "Hey İsrail. herkese bulaş ama Türkiye'ye bulaşma, sizi vaat edilmis topraklara gömeriz, insanları öldürmekle kazanamıyacaksınız. Katledilmiş bir milletsiniz ama sizde çocukları katleden katiller oldunuz. Biz AYYILDIZ TİM Cumhuriyet'in çocukları olarak size demokrasiyi insan haklarını öğretmeye geldik. Bundan ötesi; ya istiklal, ya ölüm!" mesajını bıraktı.

'Ayyıldız Tim'in internet sitesinde İsrail sitelerini hacklemek isteyen kişilere nasıl hackleneceği konusunda bilgiler veriliyor. Grup asıl hedeflerinin İsrail Savunma Bakanlığı ve MOSSAD'ın internet sayfasını hacklemek olduğunu açıkladı.

AYYILDIZ TİM

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-02-2010, 17:04   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Haber sitelerini çökertseler keşke...
Alt 06-02-2010, 17:06   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
mossadda dillere makara oldu
hepimizi öldürmesin
zaten 2-3 gündürde israille alakalı demediğim kalmadı sayfalarında
ölürsem katilim mossaddır buradan ilan ediyorum...
Alt 06-02-2010, 17:13   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
Bu haberleri gördükçe insanın içindeki coşku artıyor, helal olsun Ay Yıldız'a, bıraktıkları mesajlarda yaptıkları işlerin güzel bir mesajı olmuş....
Alt 06-02-2010, 17:50   #5
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Alıntı:
mossadda dillere makara oldu
hepimizi öldürmesin
zaten 2-3 gündürde israille alakalı demediğim kalmadı sayfalarında
ölürsem katilim mossaddır buradan ilan ediyorum...
Ölürseniz şehid olursunuz ...
Daha ne istiyorsunuz ...

Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu haberleri gördükçe insanın içindeki coşku artıyor, helal olsun Ay Yıldız'a, bıraktıkları mesajlarda yaptıkları işlerin güzel bir mesajı olmuş....
Aynen katılıyorum ...
Her türkiyede bulunan vatandaşın bağırarak söylemek istediği şeyi yazmışlar ...
Ama bu haber doğrumu gerçekten hacklemişlermi siteleri...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
1500 sitesini, ayyıldız tim, hackledi, israilin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)