08-12-2009, 15:12 | #1 |
Aziz ÜSTEL "Norşin mi Güroymak mı saçmalığı ve Altemur Kılıç’tan azar! "
Bu kadar saçma sapan bir konu için Cumhurbaşkanı’ndan özür dilemeyi beklemek kadar gülünç bi şey daha olamaz!
Cumhurbaşkanı, Bitlis’in Güroymak ilçesinde kendini karşılayan vatandaşlara, ilçenin eski adı olan “Norşin” diyerek selamlamış! Ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Cumhurbaşkanı PKK’lıların isteklerine Güroymak’da cevap veriyor!” demiş... Şimdi bu lafla, Allah daha da uzun ömür versin, Altemur Kılıç’ın bana hakaretler yağdırdığı e-posta arasında hiç bir fark yok. Altemur Dede’ye, benim Türkiye Açılımını destekler nitelikteki yazılarıma gönderme yapıp, rahmetli annemle babamın kemiklerinin sızladığını falan söylüyor. Ha bi de tabi devlet-i ebed müddet muhhabeti. Anamın babamın kemiklerine dil uzatmasını yaşına veriyorum, fazla bi şey söylemiyorum onun için... Ama kimsenin vatanı bölmek istemediğini, Türkiye Açılımıyla Türkiye’yi bölmenin hiç bir ilgisi olmadığını biliyor da... İşine gelmiyor bilmek. O hala, eşitler arasında birinci olmak istiyor... Bana hakaret ederek rahatlamışsa da mutlu olurum, ne de olsa doksanına teğet bir büyüğümün önünde boynumuz kıldan ince... Şimdi, Sayın Gül, “Norşin!” deyince ne oldu? Norşin ya da Güroymak.... Türkiye’den kopup bağımsızlığını mı ilan etti? Türkiye bölündü mü? Bitlis’de ya da Tunceli’de iki kişi Kürtçe konuştu diye, bu iller bağımsız mı oldular? Yahu bu nasıl bir iştir? Nedir bu düşmanlık nedir bu nefret nedir bu bitmeyen kin? Herkese ızdırap çektirmekten keyif mi alıyor birileri? Salt oy avcılığı uğruna, göz yaşları sular seller olarak akıp gitmeyi sürdürsün mü? Sayın Sami Selçuk, dünkü Star’da ne kadar güzel söylemiş: “Partiniz (CHP) devletin değil halkın partisi olabilirdi!” Yazık anlaşılan CHP ve MHP sayesinde özlediğimiz gerçek barışa kavuşamayacağız. Ve bu itiş kakış sürecek... Sürecek... Sürecek... star
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|