AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-19-2009, 00:59   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart B.Coşkun'un Hazımsızlığı...
Skandalın altındaki imza kimin?

Gazete Habertürk'ün bir süredir televizyon ekranlarında dönen reklam filmi bir büyük skandalı da beraberinde getirdi. Gazetenin tek türbanlı yazarı Nihal Bengisu Karaca, reklam filminde Bekir Coşkun'un yanında yer alırken, bilboard reklamlarında ise ilginç bir diziliş gerçekleştirildi.

Bugün bazı internet sitelerinde yar alan iddiaya göre Coşkun, yanı başına başörtülü yazar Nihal Bengisu Karaca yerleştirilince kurum içinde küçük çaplı bir fırtına koparttı. Coşkun'un, "Ben yanımda türbanlı yazar istemiyorum" dediği de o iddia içinde yer aldı.

Tamamen fotomontaj tekniğiyle hazırlanan reklam afişinde Nihal Bengisi Karaca'nın kendisiyle omuz omuza yanyana konulduğunu gören Bekir Coşkun'un Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya çıkarak, "Ben bu türbanlı kadını yanımda istemiyorum" dediği, Altaylı'nın da tüm çabalarına rağmen Coşkun'u ikna edemeyince bilboard reklamındaki dizilişte ince bir oynamaya gidilmesi talimatı verdiği ileri sürüldü.

Bunun üzerine afişlerde yapılan onmada Balçiçek Pamir'in fotoğrafı photoshop tekniği sayesinde Bekir Coşkun'un yanına kaydırılırken, Nihal Bengisu Karaca'nın fotoğrafı da Balçiçek Pamir'den boşalan alana yerleştirildi..

Reklam afişlerindeki bu küçük ama önemli değişiklik tereyağından kıl çekilir gibi yapıldı..

Medya dünyası şimdi bu iddiayla çalkalanırken, Bekir Coşkun ve Nihal Bengisu Karaca'nın bu konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

www.yazete.com

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-19-2009, 02:34   #2
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Ben o adamı sefil bir mahluk olarak görüyorum.Sırf muhalif diye bir yerlere gelmiş,iftara atmakdan başka bir şey yazdığı yok.Demokrasiden dem vurup başörtülüyü hazmedemeyen demokratlar bunlar.acıyorum..
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 04:12   #3
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
balçiçek pamir in yanına resmi konulunca başı göğe erdimi acaba.
ona göre medeniyet başını açmak,görüşü böyle dışa bakıyorlar içine değil..yazıık
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 10:34   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Mümtezar Türköne akademik ağırlığı olan sağduyu sahibi insandır. Bekir çoşkun ise sesini duyurma adına her zaman bu milletin kendisine ve değerlerine pervasızca saldıran şahsiyettir. Kendi dünya görüşleri dışındaki bütün insanları yaratık gibi görebilen toplumu birleştirici değil her zaman ayrılıkcı fikirleri baz alan insanın insanlığa verdiği zarar ortada.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 10:48   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Orta_Direk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mümtaz'er denilen şahsın TSK hakkında neler söylediği ortada ve daha önceki saçma sapam ipe sapa gelmez malumatları ortada iken Bekir Coşkun gibi karakteri yüksek Laik bir düşünce adamına çamur atmanız, sizin Bekir Coşkun gibi birini hazmedemediğinizden olsa gerek. Zira sizler Atatürk'ü ve Laikliği hazmedemiyorsunuz ki Bekir Coşkun gibi birini nasıl hazmedeceksiniz
TSK için ne dediği dediğiniz nedir efendim , devamlı takip ediyorum. Asker gibi ehemmiyetli bir kurumun güçlü olabilmesi için içindeki aksak cuntacı zihniyetin oradan tasviyesi olması gerekir. Hukuk devletine yakışmayacak bir çok şeylere zemin yapmış olan cuntacı oluşum eğer askerin içine sızmış ise bunların eleştirecek olması o kurumun temizliği için gerekli bunu yıpratma olarak almamanız gerekir. Laik lik kavramı tekelciliğe sığdırılamaz , laik liğin dünya ülkeleri üzerinde nasıl algılandığına bakmanız gerekir, kimsenin kendine has laik lik kavramı olmaz , Bekir çoşkunun yeryüzü kanunlarındaki laik lik anlayışı inanın faşistliğe cıkar .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 12:59   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Bekirin karakteri yüksekmiş...
evet evet o kadar yüksekki kimse yetişemiyor karakterine...
bırakın bu hamaset kokan sözleri...
bu adam hazımsızın önde gidenidir...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 13:33   #7
Kullanıcı Adı
montenegro
reklamı takip ettim ve bu adam nasıl yanındaki başörtülü kadına bişey demiyor diye söyleniyordum ve kendime dedim ki bekir çoşkun sandığım kadarda değilmiş derdim

halbuki yanılmışım bekir çoşkun bildiğim bekir çoşkun sürekli çelişki ön yargı şartlanmışlık içinde olan aynı bekir çoşkun
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)