![]() |
#1 |
![]() BABACIĞIM Küçük çocuk okuldan gelir gelmez holün sonundaki odaya doğru gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk okula yeni başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Babası için ettiği dualar, daha yangın çıkmadan onu söndürüyordu ![]() Küçük çocuk kontrol işlemini, kapının üstünden yapmak zorunda idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babası, yıllar boyu kapandığı odadan sadece tuvalet ihtiyacı için ayrılır, daha sonra hiç bir mekâna uğramadan, âdeta koşarcasına geri dönerdi ![]() ![]() Fakat ondan sadece tek bir kelime duyardı: “N’aber?” “İyiyim babacım! ![]() … Çocuk bir gün yine okuldan döndüğünde, kontrol vazifesini yapmak istedi ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk o şekilde sallanıp durmaktayken, babası sesleri duyup dışarı çıktı ![]() “Ellerini bırak! ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk, bu sözleri hiç duymamış gibiydi ![]() “Bırak, bırak, korkma! ![]() ![]() ![]() Çocuk, ancak kendisinin duyacağı şekilde: “Gücüm tükenmeden bırakmam babacım! ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzeldi. Emeğine sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ayyy canım benm,içim parçalandı ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() okuyan gözlerinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cocuklarimiza olan sevgimizi göstermekten utanmayalim onlari ihmal etmeyelim sevgiyle yetistirelim insaAllah. Cok tesekkürler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ama ağlarım ben hemen ya
![]() Böyle bi durum olmasada bende hiç hatırlamam babama sarıldığımı.. Kötü bi durum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben babama sarılmıyorum ama sevgiyle göz göze geldiğim an dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hemende ağladınız sulugözlüler sizi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |