![]() |
#1 |
![]() Babamın armağanı..
Büyüdüm, bir yaş daha yaşlandım, Çocuk çağlarımdan bir adım daha uzaklaştım.. Aile albümümdeki fotoğraflarımı anılarım olarak gerimde bıraktım, Yinede bugün en güzel hediyemi aldım.. Sabah kalktım, aynaya baktım, yüzümde bir çizgi fazladan işlenmiş.. Daha önce dikkatimi mi çekmedi diye iç geçirirken, Takvim yaprağındaki tarihe şöyle bir takıldım.. Birazda çakıldım... Hayata adadığım, benden yiten bir ömür yaşadım.. Düşüncelerim öbek öbek nakşettikçe kalbime birazda duygulandım Toparlandım, yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım ve tekrar baktım.. Derin bir uyku silsilesinden o an uyandım.. Yeni yaşımı beraberimde alarak babamı aradım, Babam pek bir sessizdir. Çok kezde beni sevmediğini düşünerek büyümüşümdür. Halbuki doğası o imiş.. Çocuklarını, idrak etmeye başladığında sevemezmiş, Bunu zorda olsa kabullene kabullene büyüdüm.. Ama bir tarafım hep bu yanımı telafi etmek istercesine eksik ve noksan.. Yanına oturdum yanaklarından öptüm koluna sokuldum, Konuşmama fırsat vermeden ''kızım'' dedi bana; Bugün senin doğum günün yeni bir yaş, hiç değişmeyen ruhuna girecek ve sana bir yıl eşlik edecek.. Yeni yaşında belki çok üzüleceksin, yahut vahim olaylar yaşayacaksın, ama üzülme yavrucağım sen hayat karşısında dev bir çınarsın! Kovuğun; inancın oldu, gövden ise sağlam karakterin... Sindiremediğin yanlarını sonbaharda dökülen yapraklar gibi döktün ve şimdi dökülen yapraklarının yerine yemyeşil çiçeklerini açtın.. Düşünüyorsun ki ben sana bir hayli uzağım, Hayır kızım, Ben toprağınım yanında olamasamda kökünde hep ben varım.. Evet, Büyüdüm, bir yaş daha yaşlandım.. Fakat ben bugün en güzel hediyemi aldım, Teşekkürler babacığım.. Esra Albayrak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşım için teşekkürler...
yazan sizmisiniz? yoksa isim benzerliğimi? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gönlünüze sağlık o zaman...
tebriik ederim sizi kaleminiz güzel... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tebrik ederim güzel bir yazı..bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|