![]() |
#1 |
![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sayıda partili ile birlikte Alparslan'ın Anadolu'ya girdiği yer olan Ani'de cuma namazı kıldı. Bahçeli'ye 40'a yakın il başkanı da eşlik etti.
Cuma Namazının ardından kalabalığa seslenen Bahçeli, "Vatanın yalnız olmadığını gösterdiniz. Buraya gelen dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor ve hepinizle gurur duyuyorum. Bu coşkunuz yolumuzu aydınlatacak ve bize güç katacak. Haini unutmayacağız, bunu biliyor ve yürekten inanıyorum" dedi. Bahçeli şunları söyledi: Mesele yurt edinmek ve üzerinde yaşamakla bitmemiş. Sınırların çizilmesi ile her uygarlık kendi alanına çekilmemiştir, bu nedenle asırlarca süren savaşlar yaşanmıştır. Türk milleti de çeşitli nedenlerle akınlar yapmış ve son yurdu olan Anadolu'ya kavuşmuştur. Ecdadımız büyük bir inançla karşısına çıkan engelleri aşmıştır. Ecdadımız adaleti, hakkaniyeti ve insaniyeti esas alan bir yönetim anlayışı sergilemiştir. Bugün bu muhteşem tarihin hatırasını yad ediyoruz. O yüksek ruhun hala var olduğunu, hiç bir gücün sahip olduğumuz tarihi kudretle başa çıkamayacağını vurgulamak için buradayız. Doğunun batıya karşı diklenişitir Anadolu'nun fethi. Türk milleti milli kimliği etrafında toplandığını ve tesadüfen bir araya gelen bir topluluk olmadığını her zaman göstermiştir. Milletimizin, alt kimliklerin ve entik grupların bir araya gelmesi ile zorlama bir millet olmamıştır. Bunu anlamayan kim varsa bilsin ki karşısında MHP var ve sonuna kadar da olmaya devam edecektir. Türk milleti anadoluya ruh verdi ve namus belledi. HABERVAKTİM.COM
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hadi bakalım...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bizede Allah kabul etsin demek düşer...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah kabul etsin...
Kılıçdaroğlunu'da bekleriz(: |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mescidde riyâ-pîşeler itsün ko riyayı
Mey-hâneye gel kim ne riya var ne miirâyi Günümüze ne de uyumlu sözler... Şehülislam Yahya'nın kabri nurla dolsun... 1570 yılından mı gördü nedir bu hadisiye ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bu yaklaşım bana doğru gelmedi... akdamarda,sümelada ayin yapanlara gösterilen saygı ve hoşgörü bahçeli ve yanındakilerede gösterilmeli... |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şimdiye kadar neredeydi ?
Ayasofya için de böyle bir hareket düşünüyor mu ? Alah kabul etsin. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ALLAH kabul etsin diyorum.
Umarım bazıları bu manzarayı görüyordur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu yapılan dini bir protesto değildir onu ayıralım. Mehape oralarda ayin yapılmasına değil oralara gelen şahısların kimliğine takıntılı. Dikkat ederseniz Bahçeli nin açıklamasında dini bir vurgu yok tamamıyla milliyetçiliğe dayalı bir protesto..
Benim tepki koyduğum yönü de budur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|