AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-22-2007, 18:11   #1
Kullanıcı Adı
hasan46
Standart BAHÇELİ VE BAYKAL :)
SAYIN BAYKAL VE BAHÇELİİİ AZ KALDIII NERELERE GİDİCEKSİNİZ SAKLANACAKSINIZ BAKALIM.... TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ.... SAYIINN BAHÇELİİİİİİİ O İPİ ALIRSIN ARTIKKKKKKKK...... EVİNDE SALINCAK KURAR SALLANIRSINN..... OLMADIII BALKONUNDA KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI SERERSİNN GERÇİ O ÇAMAŞIRLARIN TEMİZLENMESİ.......TEMİZLENİPTE ASILMA İHTİMALİ SIFIRRR....

hasan46 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2007, 18:17   #2
Kullanıcı Adı
ozlemania
İP Mİ DAYANIR O KİRLİ ÇAMAŞIRLARINA.

BENİM BİR VATANDAŞ OLARAK HORTUMLARA SEYİRCİ KALAN BİR KOALİSYON YADA TEK İKTİDAR NEYSE İŞTE GÖRMEYE TAHAMMULUM YOK. NE GUZEL HERŞEY YOLUNA GİRMİŞKEN HEM DE

KRİZ YAŞAMAK İSTEMİYORUM
SON DAKİKA ZAM DUYMAK İSTEMİYORUM
SAĞ SOL KAVGASI HELE HİÇ İSTEMİYORUM
SABAH KALKTIĞIMDA HARÇLIĞIMLA BİRİKTİRDİĞİM PARAMIN SAKIZ PARASI DEĞERİNE DÜŞMESİNİ DE İSTEMİYORUM..

ozlemania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2007, 18:33   #3
Kullanıcı Adı
trabzon-yoroz-e. şah
yaw arkadaşlar dıkkat ettınızmı hıc sayın bahçeli mıtınglerde neden hep onundekı kağıttan okuyor farkındamısınız.ben soyleyeyım
çunku hiç bır bılgısı yok .konusma becerısı hıc yok.yonetımı bılmez.başkaları yazıyo bır yazı verıyor onune oda okuyor. bır basbakan olacak ınsan bolemı olur allah askına .kelımelerı kendı uretmesı gerekıyor abıcım yaw.baskaları yonetıyor onları. bence ABD.ben bole basbakan ıstemıyorum .tayyıp babanın dedıgı gıbı seb hıc yurt dısına cıktınmı.ınsan gezer bılgı alıs verısınde bulunur.iş adamlarını yabancı iş adamları ıle tanıstırır gorusturur.emınım paspotu bılen yoktur. ben ondan daha fazla yutr dısına cıkmısımdır. 8)
trabzon-yoroz-e. şah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2007, 18:36   #4
Kullanıcı Adı
trabzon-yoroz-e. şah
sayın baykalada şu sozum var. demokrasıye kursun sıkan baykal.nerde olum demekrasi. cumhuru sectırmedın. coğunluğun oyunu alan AKPye cumhuru sectırmedın.turkıyenın yuzde 50 oyunu almış partıye nasıl yaparsın sen. hanı demekrası.hanı hakın kendı kendını yonetmesı.hesabını sandıkta vereceksın hahahahahahahahahahahah
trabzon-yoroz-e. şah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2007, 18:43   #5
Kullanıcı Adı
ozlemania
YA BIRAK YAA DEMOKRASİ SÖZDE
BU AKP YE DEĞİL BİZE SAYGISIZLIK BİZ ADAMLARI ORAYA GETİRDİK KOYDUK BUYRUN BİR DE SİZ DENEYİN BAKALIM İNŞALALH İYİ OLUR HALİMİZ DEDİK. GUVENDİK BİŞİLER YAPARSINIZ DEDİK. YAPACAKLARKEN DİĞERİ HEMEN BAŞLADI MUHALEFETE HAYDAAAA...

TAMAM BİZ SECERİZ YANİ CUMHURBAŞKANINI HİÇ SORUN DEĞİL ELİMİZE DE BULAŞMAZ... BU ARADA SOK DAKİKA HABERLERİMİ VERİYORUM

SECİM ZARFLARIMIZ ULAŞMIŞ PARTİ MERKEZLERİNE... TVLER PROGRAMLARA BAŞLADI. YSK TAMAM YAYINLAYIN DEDİĞİNDE YAYINLAYACAKLAR
ozlemania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2007, 18:45   #6
Kullanıcı Adı
hasan46
Alıntı:
trabzon-yoroz-e. şah Nickli Üyeden Alıntı
sayın baykalada şu sozum var. demokrasıye kursun sıkan baykal.nerde olum demekrasi. cumhuru sectırmedın. coğunluğun oyunu alan AKPye cumhuru sectırmedın.turkıyenın yuzde 50 oyunu almış partıye nasıl yaparsın sen. hanı demekrası.hanı hakın kendı kendını yonetmesı.hesabını sandıkta vereceksın hahahahahahahahahahahah
hehehehe haklısın kardeşim ne bahçeli ve baykal... Bunlar ne konuşmasını bilirler nede siyaseti... Dikkat et baykal konuşurken ııııı mıııı şeeyyy keeem küüümmm etmekten kendi bile ne konuştuğunu anlamaz.... Bahçeliye gelince siyasetin bağırmakla olduğu sanıyor... Yüreğin varsa il mitinği yap bölğe bitingi değil senin nasıl bir insan olğunu herkes biliyor mhpliler bileee.
hasan46 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2007, 12:55   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
hiç biri seçim akşamı çıkıpta konuşamadı bi bizim sayın başbakanımız çıktı meydana o seslendi halkahemde ayırım yapmadan baykal birini çıkardı chp'liler yuhladı devlet bahçelide ancak kamuoyuna yazılı belge verdi
Alt 07-23-2007, 13:19   #8
Kullanıcı Adı
herzamanheryerde
yani onu birakinda arkadaslar aileden kac kisi mhpye verdi kafayi yedim resmen ne var mhpde yaa akparti gelmesinmis diye vermisler ya bizim insanlarimiz balik hafizali size soyliyim.4 bucuk yil once krizi cikaranalrdan biri basbakan yardimcisi degilmiydi bahceli nasil oluyoirda unutuluyor arkadaslar yaa
herzamanheryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2007, 13:31   #9
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
yani onu birakinda arkadaslar aileden kac kisi mhpye verdi kafayi yedim resmen ne var mhpde yaa akparti gelmesinmis diye vermisler ya bizim insanlarimiz balik hafizali size soyliyim.4 bucuk yil once krizi cikaranalrdan biri basbakan yardimcisi degilmiydi bahceli nasil oluyoirda unutuluyor arkadaslar yaa
katılıyorum..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2007, 23:01   #10
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
O ipi yakında halk boğazına geçirecek, adam saklanmakta haklı canını kurtarmaya calışıyor.
Bahçeli Bey'in yanında Baykal'da gideceği için onlar birlikte bir in içine girmişlerdir.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)