![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar oylarınızın nedenlerini de belirtirseniz çookk sevinirim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ben kim olursa olsun dtplilere davranışların sıcak olması gerektiğini düşünüyorum.hatta bence meclise girmeleri bile demokrasimiz adıa çok ii bi adım.onları ne kadar dışlarsak uyuyan devi uyandırırız.dost kazanmak taraftarı olduğumdan bu olayın ii bi adım olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() dogru davranış.ortamı germemek adına dogruydu.artık milletin kavgaya tahammulu yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bencede en iyisini yaptılar..durup dururken ortalıgı germeye gerek yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Neye göre doğru neye göre yanlış...
Ülkenin yarısının oyunu almış lidere el uzatma sonrada ahlak dersi ver.. KAbul edemem... Çünkü seçimden önce bunu yapacağını tüm MHP li ark. söyledim inanmadılar.. Meydanlarda cellat Mecliste kuzu... TUTARSIZLIk... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
yaa ona bakarsan hükümette oldukları zaman biz apoyu asacaz dioalardı.. rahşan ecevit biz eli kanlılarla hükümet kurmayız dedi... bahçeli osmaniyede çoştu yine..ama ankaraya gidince yine kuzu oldu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Samimi olmayan bi insana asla güvenmem...
Samimiyetsizlik olan yerde "GÜVENSİZLİK" vardır... Elini uzattı sorun çözüldü mü sence hayır... Sorun çözülmeycek ki MHP daha çok oy alsın yoksa MHP bitik... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yaa öle diosun ama heç uzatmamaktan iidir beeeeee...
saten başbakanımıza yaptıgı çok ayıp birşey...insanlıga yakışmıo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ORasI öylede başbakanada milletin yarısına da el uzatsın madem samimi ise?
randevu bile vermiyorlar.. Ben ülkücülerin içinde bulunmuş bi insanım ayrıca ... Bahçeli ve avanesini çok çok iyi tanıyorum gazi üniversitesinden... Bilmem anlatabildim mi.. Seçim ve yayla milliyetçisi lazım değil bize.... Milliyetçilik yaptıklarını zannediyorlar ama yaptıkları ulusalcılık devletin altını oyuyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yaa bahçelinin başbakanımızla özel bir sorunu var herhalde...
çünkü diger herkese elini uzatıo ama başbakanımıza uzatmıo... acaba bir acı anısı mı var? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|