![]() |
#1 |
![]() AK Parti Genel Merkezi'nde bir basın açıklaması düzenleyen AK Parti'nin Medya ve Tanıtımdan SOrumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ramazan ayının gelmesi üzerine yayınladığı mesajda kullandığı ifadelere dikket çekti.
Bahçeli'nin ruh karartan, halkın yaşama sevincini yok eden, felaket tellallığı yapan, kıyamet senaryoları yazan, hırçın, hakaretvari salvolarına devam ettiğini belirten Çelik, MHP Lideri'nin basın açıklamasında kullandığı bazı kelimeleri okudu. "Sayın Bahçeli’nin, Ramazan ayının birinci dolayısıyla yayınladığı Ramazan mesajında yer alan şu kelime ve tamlamaları, fikir vermesi için kamuoyuyla paylaşıyorum. Unutmayın bu bir Ramazan mesajı içeren basın açıklaması…" diyen Çelik o sözcükleri şöyle aktardı: “Akıl, fikir, idrak, izan ve ahlak travması…, “alçak senaryolar”, “anafor”, “ateş çemberi”, “ayrımcılık”, “beka sorunu”, “buhran”, “bunalım”, “çatışma”, “çökertme”, “çürüme”, “darbe tehdidi”, “darboğaz”, “enkaz”, “ezik ve yoksul bir ülke”, “gaflet”, “geçmişi ve sicilleri lekeli, gerilim”, “hain”, “hayasızca”, “hırsızlık”, “husumet cephesi”, “husumet ortaklığı”, “hüsran”, “iftira”, “ihanet”, “ilkesizlik”, “inançsız”, “işbirlikçi strateji”, “işsizlik”, “kaos”, “karanlık tablo”, “kıskanç”, “kışkırtıcılık”, “kimliğini kişiliğini ve haysiyetini kaybetmiş elitler”, “kirli kazanç”, “kirli niyet”, “kirli proje”, “kirli siyaset”, “kriz”, “kutuplaşma”, “küresel baskı”, “manevi çöküş”, “ölümcül”, “pusulasız rejim bunalımı”, “saldırı”, “suikast”, “şer cephesi”, “tahribat”, “tahrik”, “talan”, “taviz”, “tehdit”, “terör”, “teslimiyet”, “tıkanma”, “toplumsal ayrışma”, “toplumsal gerilim”, “toplumsal kırılma”, “toplumsal öfke”, “umutsuzluk”, “vahim”, “vizyonsuz”, “vurgun”, “yağmacı fırsatçılar”, “yandaşlık”, “yoksullaşma”, “yolsuzluk”, “yozlaşma”, “yüksek gerilim” ve “zafiyet… “ “Burada tebessüme, sempatiye, ruh ve gönül esenliğine yol açacak tek bir kelime var mı” şeklinde konuşan Hüseyin Çelik, “Sayın Bahçeli, sizin sözlüğünüzde hiç müspet, olumlu, pozitif bir kelime yok mu? Bu nasıl bir ruh halidir? Bu ne haldir. Bu ne düşük öfke ve düşmanlıktır? Ramazan bile sizde gönül inceliği oluşturmadı mı?” diye de sordu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gırh,dohuz ve şile dememiş mi?
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şuan grup toplantısını izliyorum devam ediyor söylemlere aynı şekilde.
Ezberlemiş olmalı ![]() Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada kullanması daha vahim ve “Akıl, fikir, idrak, izan ve ahlak travması…'' diyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gel de bu çirkin ifadelerden sonra iktidar olmaya çalış. Hatta iktidar olacağına gönülden inan. Ve yine bunlara rağmen öyle birini lider olarak gör, mitinglerine katıl, bu çirkin sözlerini ayakta alkışla..
Ben de tüm bunlara rağmen hala Mhp nin , Bahçeli'nin izinden gidenleri alkışlıyorum (!) Aynen devam edin siz böyle.. Belki birkaç yüzyıl sonra olursunuz iktidar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gerçektende bunları söyleyenin içinde bir ruh var mı bilemiyorum. Ruh hali falan yok bence sayın Bahçeli'de. İçndeki ruh şeytana yenilmiş.Şeytan girmiş içine.
Konuşmasındaki sinirden,agresiflikten anlıyorum ki işte Bahçeli'nin içindeki ruh hali.(Veya şeytanın) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ülkenin partisi olma yerine kitlesinin kinini canlı tutarak meclise girmeyi sürdürme halidir bunlar. Acizliğin korkunun dışa vurumudur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() nasıl bi insan bu DEVLET...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|