AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-12-2010, 21:48   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Talking Bahçeli'den Referandum Yorumu: Karanlık Bir Döneme Girildi Derhal Seçim Yapılmalı
yahu böyle kek muhalefet olduktan sonra bizim işimiz kolay be adam yenilen pehlivan gibi güreşe doymuyor. erken seçim istiyor. halkın tercihiyle geçen "evet" için ülkemizi kaosa götürür diyor. halkın seçimlerine zerre kadar saygısı yok.


İlk açıklama Bahçeli'den geldi

Referandum sonuçlarına ilk yorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’nin bölücülük ve yolsuzluk siciline uygun yandaş yargı yaratma gizli amaçlarına hizmet edecek Anayasa değişikliklerinin Türk milleti tarafından kabul edilmesiyle Türkiye için hayati risk ve tehlikelerle dolu karanlık bir döneme girildiğini bildirdi. Devlet Bahçeli Başbakan Erdoğan’ın erken seçime direnmekten vazgeçmesini istedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “12 Eylül 2010 Anayasası referandumu sonuçları” hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, referandum kampanyasında AKP’nin devlet imkânlarını seferber ettiğini, baskı, rüşvet yalan ve tehdit dâhil hukuk ve ahlak dışı yol ve yöntemlere başvurduğunu ve manevi değerleri siyasi amaçlı istismar ettiğini öne sürerek bunların siyasi tarihe kara bir sayfa olarak geçtiğini savundu.



-KARANLIK DÖNEME GİRİLDİ-

Buna rağmen referandum sonuçlarına herkesin saygı göstermek durumunda bulunduğunu kaydeden Bahçeli, “Başbakan Erdoğan ve AKP'nin bölücülük ve yolsuzluk siciline uygun yandaş yargı yaratma gizli amaçlarına hizmet edecek Anayasa değişikliklerinin Türk milleti tarafından kabul edilmesiyle Türkiye için hayati risk ve tehlikelerle dolu karanlık bir döneme girilmiştir. Başbakan Erdoğan’ın önümüzdeki yıl gündeme getireceğini açıkladığı kapsamlı Anayasa değişikliğinde PKK açılımının ilerletilmesi kapsamında Türkiye'nin milli birliği, milli devlet niteliği ve üniter siyasi yapısının temellerinin yıkılmasını amaçlayan düzenlemelerin yer almasının Türkiye'yi etnik temelde ayrışma, çatışma ve bölünme sürecine mahkûm etmesi kaçınılmazdır. Böyle bir gelişmenin doğuracağı vahim ve ağır sonuçlar açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi önümüzdeki zor ve sıkıntılı dönemde Türkiye'nin ve Büyük Türk Milleti'nin huzuru, güvenliği, birliği ve bin yıllık kardeşliğini korumak için üzerine düşeni yapmaya azimli ve kararlıdır" dedi.
Açıklamasında Başbakan Erdoğan’a seslenen Bahçeli, “Bu vesileyle Başbakan Erdoğan'a uyarımız ve çağrımız, Anayasa referandumu sonuçlarından cesaret alarak PKK açılımını ilerletmeye çalışmasının altından kalkamayacağı sonuçlar doğuracağını biran önce anlaması ve en erken tarihte milletvekili genel seçimine gidilerek Türk milletinin hakemliğine başvurulmasına karşı direnmekten vazgeçmesidir” dedi.


ANKA

 

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-12-2010, 21:50   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
tamam bize uyar
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 21:50   #3
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart
Murat komik resimler bölümü burası değil karıştırdın herhalde
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 21:54   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
İyi güzel seçim istiyorsun da bu kadar yenilgiyi kaldırabilecekmisin...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 22:28   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
bir hayır yetiyordu hani...
gençler o bir oy kemalin oyu olmasın...
Aman aman yine bir ibretlik oalyla karşı karşıyayız
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 22:32   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Standart
İyice yüzsüzleştiler. Eskiden bir iki hatfa ortalıkta gözükmezlerdi..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 23:34   #7
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Standart
2002 seçimleri öncesinde de erken seçim deyip sonra baraj altında kalmıştır. Altından kalkamayacağın laflar etme.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 23:36   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
Komik adam....
Napcan erken secimi....
Onurlu bir davranis sergile ve istifa et....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 23:38   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
devlet bahçeli beni görse acayip mutlu olur hee
beğeni gücüm tam onluk...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 23:39   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Sie demek istiyorum ama edebim müsaade etmiyor...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi