![]() |
#1 |
![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu...
Dün akşam Hakkari'nin Şemdin'li ilçesindeki Jandarma Karakolu'na saldırı sonucu 3 Mehmetçiğimiz şehit, 3 Mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Bugün itibari ile tek başına iktidar olan Adalaet Kalkınma Partisi'nin yönetminde Türkiye 7 yıl 7 ay 19 günü geride bırakmıştır. Bu süre içinde açlık ve teröre mahkum edilen milletimiz, AKP Hükümetinin ısrarla sürdürdüğü bölünme çabalarıyla karanlık bir eşiğe getirmiştir. Cumhurbaşkanı Gül'ün, "Çok güzel olacak" sözlerinin üzerinden 14 ay geçmiştir. Başbakan Erdoğan'ın 23 Temmuz 2009 tarihinde "İster Kürt sorunu deyin ister Güney Doğu sorunu deyin, ister Kürt açılımı deyin" sözlerini safetmesinin üzerinde başlatılan yıkım çalışmalarının üzerinden 11 ay geçmiştir. İçişleri Bakanı Talay'ın 12 kötü adamla yaptığı görüşmeden 10 ay geçti. Habur'dan yapılan girişlerin üzerinden ise 8 ay geçti. aktifhaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Senin hayata gözlerinin açtığının bu zamana kaç yıl geçti ? Yaşın kaç yani ?
Ne zamandan beri mhp nin koltuğunu işgal etmektesin ? Benim partimi,hadi partiyi geçtim benden başka önemli bir şey yok sonuçta,oy verdiğim partiden dolayı beni bölücü olayan mahluka bir daha ki seçimlerde inşallah çok pis tokat atıcaz. Yayvan ağızlı kurbağa. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 2 nin yanındaki sıfır at kladımı dohuz hesabın a döndü:D:D
Sayın Bahçeli bir kez daha seviyesini belli etti:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli haberdeki sözleriyle nazarcılık yapmaktadır. Devlet Bahçeli nazarcısını Allah'a havale ediyorum. Allah, nazarcıların nazarlarından ve şerlerinden; AK Parti'yi, AK Parti'li Yetkilileri ve AK Parti'lileri korusun. Amin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Değişik: )
Adam akıllı şeylere kafa yorsa diyeceğim ama biraz uçuk bir teklif olacak bu sanırım.. Nereden nereye getiriyor bu hesaplamarı orası da ayrı bir ilginçlik tabi: D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|