AK Gençliğin Buluşma Noktası
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 09-15-2010, 17:34   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Talking Bahreyn Kiminle Maç Yaptı?
Bahreyn ile Togo arasında oynanan hazırlık maçı, büyük bir gizemi de beraberinde getirdi. Zira Togo Futbol Federasyonu, milli takımını Bahreyn'e göndermediğini açıkladı. Bahreynliler ise bu açıklama üzerine, “Peki biz kiminle maç yaptık” sorusuna yanıt arıyor.
Batı Afrika Futbol Şampiyonası'na hazırlanan Bahreyn, geçen hafta Togo Milli Takımı ile özel bir maç yaptı. Karşılaşma Bahreyn'in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ancak karşılaşmada gözler, Togo'nun Avrupa'da forma giyen oyuncularını aradı. Bu oyuncuların dışında tanınmış bir Togolu oyuncunun milli takımda forma giymemesi de gözlerden kaçmamıştı.
Bahreynliler, rakiplerinin neden bu kadar zayıf olduğunu anlamaya çalışırken, Togo Futbol Federasyonu'ndan şok bir açıklama geldi. Federasyon, milli takımı özel bir maç için hiçbir zaman Bahreyn'e göndermediğini duyurdu. Togolu yetkililere göre, Bahreyn Futbol Federasyonu, muhtemelen maçı organize eden menajer tarafından kandırılmıştı. Sahada yer alan oyuncuların Togo uyruklu oldukları bile şüpheliydi.
Bahreynli yetkililer, maçı organize eden menajer ile yıllardır çalıştıklarını ve tüm resmi prosedürlerin yerine getirildiğinde ısrarlı. Buna karşın Togo Futbol Federasyonu’nun geçici başkanı Seiyi Memene, “FIFA’nın onayı olmadan oyuncularımızı milli maça çıkaramayız. Bahreyn maçında forma giyen oyuncular bir sahtekârlığa alet olmuşlardır. Zira biz Bahreyn'e milli takımımızı göndermedik” diye konuştu.
Tüm bu gelişmeler üzerine, her iki ülkenin federasyonları ve FIFA, olayın üzerindeki sır perdesini aralamak için soruşturma başlattı.
ntvspor.net

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2010, 17:37   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi