AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-24-2007, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
.seVdAm.
Standart bak yüreğim bak ve dinle



Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir. Ve ahiret yurdu ise Allah’tan sakınanlar için daha hayırlıdır.(Enam 32)

Siz geçici dünya hayatını istiyorsunuz.,halbuki Allah ahreti kazanmanızı diliyor…!
(Enfal 67)

Yoksa ahiretten vazgeçip dünya hayatına mı razı oldunuz? Fakat ahiretin yanında dünya hayatının zevk ve faydası çok az birşeydir.(Tevbe 3

Üzerimde bütün bir mustazaf ümmetin, mağdurun, Asr-ı Saadet’in, Hamza’nın, Ömer’in, Ebubekir’in,Osman’ın ve en önemlisi Muhammed’imin,cennetin burcu burcu koktuğu örtüm.Düğün günü “Baba Allah’tan bana da ahrette ümmetine şefaat etme hakkını vermesini dile.” diye ağlayan Fatıma’nın nişanesi.

Onun o gözyaşlarını üzerinde barındıran,kula kul değil,Allah’a kul olduğunun işareti örtüm…!Eğer seni çıkartırsamiHz. Fatıma’nın gözyaşları ayaklar altına dökülmez mi?

Eğer seni çıkartırsam,saf ve beyaz bir kağıt parçası misali,alnına süürlen leke,ahiret günü bütün yaptıklarımıniAllah’ı aldatmaya çalıştığımın ,sen çekil önümden Allah’ım geleceğimi feda etmektense seni feda etmeyi yeğlerim dedirten,şeytana uyduğumun işareti olmaz mı?

O gün utanıyorum Allah’ım diye feryat etmektense,Hz. Muhammed(sav) ile el ele cennet kapılarından girmek için dünyamı feda etmişim çok mu?Allah kitabında “Benim ayetlerimi az bir hasislik pahasına satmayın,asla zalimlere rıza gösterip boyun eğmeyin” emrini vermemiş midir?
Ey nefsim!Sana köle olamam,cennette beni bekleyenler var.Ebedi kalmak üzere…Rableri için tekrar tekrar can vermeye hazır olanların mekanı mı,yoksa keşke toprak olsaydım diye feryat edenlerin mekanı mı daha hoş geliyor sana?

Dayan yüreğim dayan,sabret!Şahsiyet ve onurunu ayaklar altına aldırmamak için başındaki örtünle dayan,sabret!il ki başarı ancak inançlı insanlarındır.

Düşün,düşün ve dayan!Dayanmadığın sürece başında bekleyen melekleri aldattığını,Rasulu darılttığını unutma.Susma söyle yüreğim buna hakkın var mı?İslamın kıyamete kadar devam etmesi için,senin ve diğer insanların özgürlüğünün,huzurun doruklara ulaşması,rahmet yağmurlarıyla yeşeren merhamet ve adaletin bütün dünyaya yayılması için mücadele veren ve çile çeken Rasulun,ensarın,şehitlerin,Filizlerin,Havvaların ahirette yakana yapışmayacağının garantisini verebilir misin?
Bir yanda şeytan ve askerleri,bir yanda Allah ve yarenleri…
Bu iki yoldan birini seç artık.

Bak yüreğim,bek ve dinle:
Haydin felaha diyerek ezan okuyan Bilal’in sesini duyuyor musun……?
ZULMEDENLER NE HALE DÜŞECEKLERİNİ PEK YAKINDA GÖRECEKLER…!(şuara 227)
alıntı

 

.seVdAm. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi