07-11-2008, 02:23 | #1 |
Bakan Özak Kampta, Renkli Görüntüler
Bakan Özak'tan Gerede kampına ziyaret
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak bugün (perşembe) takımımızın Gerede kampını ziyaret etti. Kafile Başkanlarımız İhsan Alioğlu ve Sırrı Eren'le birlikte Başkan Yardımcımız Muammer Saka'nın karşıladığı Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve beraberindekiler otelin sahasındaki antrenmanı izlemeye giderken Özak: takım kaptanımız Hüseyin Cimşir'in yanağından makas alarak, "Gerçek kaptan benim. Takımın kaptanı benim" diyerek takıldı. Bakan Özak daha sonra Trabzonspor formaları giyen iki küçük çocukla birlikte top oynadı. Çocukları seven Bakan Özak, "Bakın Trabzon'dan böyle futbolcularda yetişiyor. Geleceğimiz sağlam" diye konuştu. Takımımızın antrenmanını da izleyen Bakan Özak, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Özak çok transfer yapıldığını ve kaynaşma döneminin gerekli olduğunu belirterek, "Bu yıl çok transfer yapıldı. Tam kadro çalışıyoruz. Bu büyük bir avantaj. Ayrıca dezavantajları da var. Kaynaşma dönemi gerekli. Ben inanıyorum ki kolej takımı havasında önümüzdeki sezona hazır gireceğiz. Hep birlikte Trabzonsporlular bu yıl ümitli ve heyecanlı, sonuç ne olursa olsun takımın arkasındayız. Dünyanın her tarafındaki Trabzonsporlular başarı bekliyor. Bu milli takım içinde geçerli. Başarı Trabzonspor için bu yıl çok önemli. Trabzon'da futbol ekmek kadar önemli" dedi. Yeni transferleri değerlendiren Bakan Özak, şöyle konuştu; "Çok transfer oluyorsa, takım eksik demektir. Bu eksikliği hoca ve yönetim tespit etti. İyi transferler yaptı. Çok transfer başarı gelecek anlamına gelmeyebilir. Biz destek olacağız. 6-7 yıllık bir takım oluşturuldu. İnşallah sakatlıklar olmaz. Bakın görüyorsunuz, geçtiğimiz gün Fenerbahçeli Devid'in ayağı kırıldı. Buradan kendisine geçmiş olsun diyorum. Sabretmemiz lazım. Avrupalı oyuncular transfer ettik. Bu oyuncular Trabzona ilk geldiklerinde iyi oynayamayabilirler. Alışma dönemi geçirebilirler. Sabretmek lazım" Bakan Özak ve beraberindekiler daha sonra akşam yemeğinde oyuncularımızla biraraya gelerek yeni sezonda kendilerine başarılar dilediler.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2008, 02:46 | #2 |
Olimpiyat için Avni Aker Adresi
Özak TS'yi değerlendirdi
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak beraberindeki milletvekilleri ile birlikte ziyaret ettiği Trabzonspor kampında önemli açıklamalar yaptı 61 OLMADAN BAŞARI ZOR Bakan Özak çoğunluk Trabzonsporlu futbolculardan oluşmadan başarının zor geleceğini de sözlerine ekleyerek ” Takımdaki Trabzonlu sporcu sayısı azaldı. Şimdi yeniler adaptasyon süreci geçirecek. Ondan sonra takıma direkt katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Trabzonspor'da 61 numaralı formayı Gökdeniz'den sonra kimin giyeceği çok önemli değil. Bu takım geçmişteki efsanevi başarıları yakalamak için hep birlikte çalışacak. Taraftarların da destek vermesi önemli” ifadesini kullandı. 2011 AÇILIŞI A.AKER'DE Özak, Avni Aker Stadı ve yeni Stadyum için ise, “Avni Aker Stadı'nı yeniliyoruz. Bu bölgenin yenilenmiş stat, spor kompleksi ve salonları şeklinde düzenlenmesi için Forum İş Merkezi'ne devri sözkonusu. Ancak Meclis'te alt komisyondan yasayı çıkarttık. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Trabzon'da gerçekleştirilecek. Bu amaçla Akyazı beldesine yeni stat yapılması gündemdeydi. Bunun için de fizibilite yapılıyor. Yasal düzenleme gerçekleşir, teknik altyapısı hazırlanırsa Akyazı'ya da stat yapılacak. Ancak olimpiyatların açılış ve kapanış seromonisi için Avni Aker yeterli görünüyor” dedi |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|