AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 11-06-2012, 21:26   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Exclamation Bakan Şahin'i öven Chp'li başkan istifa ettirildi!!!

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu istifa ettiğini açıkladı..

"Sizi seviyor ve çok beğeniyorum. Keşke siz, şu an başkan olsanız. Şu an başkan olmanızı dilerdim. Kadınlara bakış açınız çok iyi" sözleriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i öven CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, 2,5 saat süren toplantının ardından istifa ettiğini açıkladı.

GENEL MERKEZ'DEN "İSTİFA ET" ÇAĞRISI

Birleşmiş Milletler 'Kadına Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Yok Edilmesi Sözleşmesi' kapsamında İstanbul'da düzenlenen 'Kadın Hakları İçin 30 Yıllık Çaba' konulu konferansa katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e övgü dolu sözler eden CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu'na genel merkezden "İstifa et" çağrısı gelmişti.

Habervaktim

Konu Necip Fazıl tarafından (11-06-2012 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-07-2012, 21:41   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Televizyonda izleyince şaşırmadım desem yalan olur
"Keşke siz bizim başkanımız olsanız" sözünden dolayı uyarı alır mı acaba

Olaydan sonra sevgili Gönüldenin yorumu karşılık bulmuş olmalı.
Gönülden abla olaya daha pozitif bakmış."Uyarı alır mı" demiş ama kadını zorla istifa ettirmişler.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)