AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-21-2013, 03:44   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Bakan'ın oğlu dahil 14 kişi serbest bırakıldı

Bakan'ın oğlu dahil 14 kişi serbest bırakıldı

Bakan'ın oğlu dahil 14 kişi serbest bırakıldı
Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlu, Oğuz Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılan isimlere yurtdışına çıkma yasağı konuldu.

Savcı, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Bakan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar ile Reza Zarrab'ı tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk etti. Bakan Bayraktarın oğlu Oğuz Bayraktar'ında aralarında bulunduğu 14 kişi serbest bırakıldı.

'17 Aralık' operasyonu kapsamında gözaltına alınan İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlunun Kaan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, İş adamı Reza Zarrab, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İş adamı Ali Ağaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 71 kişi bu sabah Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti.

49 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA İSTEMİ
Savcılık sorgularının tamamlanmasının ardından Barış Güler, Kaan Çağlayan, Süleyman Aslan, Reza Zarrab ve Mustafa Demir'in de aralarında bulunduğu 49 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 18 kişi savcılık tarafından serbest bırakılırdı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlunun Kaan Çağlayan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, İş adamı Reza Zarrab'ın aralarında bulunduğu birinci soruşturmada 14 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken 7 kişi serbest bırakıldı. Fatih Belediye Başkanı'nın içinde bulunduğu soruşturmada 21 tutuklama talebiyle sevk edilirken 1'i adli kontrol uygulanması talebiyle olmak üzere 6 kişi serbest bırakıldı. Ali Ağaoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar'ın da içinde bulunduğu soruşturmada ise 14 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 3 kişi adli kontrol uygulanması talebiyle toplam 9 kişi serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında savcılık tarafından sorgulanan isimlerden Tunç Mimarlık'ın sahibi Ali Tunç, ifade verme işlemi sırasında fenalaştı.















bryaz gazete



 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi