AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2011, 15:51   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Angry Bakarkımısınız Şunun Yaptığına....

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2011, 15:56   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Bu adama iyimser gözle bakanlarımız var malesef... hatta bazı dangalaklar Başbakanımızdan sonra yerine bunun geçeceğini bile söylediler.... yahu bir adam bu kadar dengesiz olurda nasıl Ak Partinin başına geçer... ben böyle adamı köye muhtar bile yapmam... sen git ne olduğunu açık seçik haykıran islam düşmanı gazeteye böyle bir demeç ver... ondan sonrada islamı savunduğunu islam için çalıştığını söyle... yemezler... erbakanda bunun gibiydi işte.... o yüzden millet bunlara çevirmeli bir kapak gönderip oturttu yerlerine...
Neyse lahavle deyim yazacak çok şey var ama....
Alt 12-04-2011, 15:56   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İyi de yavrum benim o gemiler bizim sivil gemileri,yardım gemilerini korumak için oraya gitti.Gören duyanda füze attık sanacak Somali açıklarında da gemilerimiz var bunu da söyleseymiş bari cuk otururdu
sözcü gibi bir yahudi gazetesinde boy göstermesi onun ne mal olduğunu ispatlıyor zaten.

Dünde cüneyt özdemir çıkmış füze radarı değilde sanki füzeyerleştirilmiş gibi ortaya sıçıverdi,insanları yanltma yolunu seçti.Hele o abbas güçlü yokmu dün dünya sövme rekorumu kırmama vesile olduğu için teşekkür ediyorum kendisine Hem sövdürdü hem de hepsi ona gitti,hem rekor kırdım hem de kendisine sövdürme rekorunu kırttırttım İnsanımızı hala mal,salak,geri zekalı konumuna sokuyorlar ya deli oluyorum ama yemiyor insanımız yemezde,yedirtir ama.
Alt 12-04-2011, 16:01   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
füze kalkanı eylemleri başlıyor la
müslümanların iktidarla imtihanını göreceğiz bakalım kim iktidar sevdasına kabullenecek kim müslümanlığının gereğini yerine getirip karşı çıkacak.
numan kurtulmuş mükemmel bir hocadır.
O kadar kızacak bir şey yok demeçte . Nato haçlı ordusudur İslam memleketlerinin işgali için haçlılar tarafından daha doğrusu amerikan emperyalizmi tarafından sscb çöktüğünden beri bir işgal aracı olarak kullanılmaktadır.

yalan söylememiş gerçekleri söylemiş helal olsun

ülkemde natoyuda füze kalkanınıda istemiyorum.
Alt 12-04-2011, 16:05   #5
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Ne olmuş yani?..
Kurtulmuş çok aykırı, ters, yanlış bir şey mi söylemiş?..
Birden çullanmışsınız üstüne adamın..
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 16:07   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
İyi hoca hemde çoook!... hangi söylediği doğru farzedelim ki doğru olsun yahu insan birazcık düşünmez mi ben hangi gazeteye demeç veriyorum diye... çık normal bir kanala ne istersen söyle.... bu konuyu paylaşmamdaki sebep numanın ne dediği değil nerede dediğini göz önüne sunmak...
Alt 12-04-2011, 16:11   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
akite çıkıp söyleseydi ne değişecekti
Alt 12-04-2011, 16:24   #8
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Sayin Basbakan hem Iran'a hemde Suriyeye cok iyi niyetli yaklasti.
Defalarca bu noktaya gelmemesi icin caba harcadi. Hatta Uluslararasi arenada Brezilya ile iran icin kefil rolüne bile soyundu...
Hem irana müdaheleyi hemde suriyedeki süreci Tasvip etmiyorum ama bu sürecin sorumlulari arasinda o ülkelerin idareleri cok sorumludur.

Numan bey basbakan olsa AK parti kadar dirayetli bir politika sergileyebilirmiydi süphem var...asil teslimiyetci kimlerdir gecmiste gördük.
Haricten gazel okumasin bence...okuyacaksa partisi lehine propaganda malzemesi yapmasin...gercekci bir elestiri sunsun.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 17:33   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akite çıkıp söyleseydi ne değişecekti
Akite çıkıp söyleseydi iyi niyetli bizim iyiliğimizi isteyen bir eleştiri olarak kabul edersim...
Alt 12-04-2011, 17:47   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
kast ettiği füze kalkanıysa haklı...
suriye konusu ise haksız...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)