![]() |
#1 |
![]() CEMAL ABİM BEN VE GENÇLİK KOLLARIII KUTLAMA YEMEĞİMİZZZ !!!!!!!
sildik bunuda :'(
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah yüzümüzü kara çıkartmadı şok şükürr % 30 geçemessiniz diyenlere kapak olsun bee türkiyemin yarısı bizi seçtiiii :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah yolumuzu yolunuzu açık etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu adamı hiç gözüm tutmadı umarım sorun çıkarmaz pfsss
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah yüzümüzün AK ını kaybetmesin. Ülkemizde her iki kişiden biri AK yüzlü
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hiç şüpheniz olmasın o insan adam gibi adam mehmet cemal öztaylan göreceksiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() cemal babama cemal abimize laf yooook ben kefilimmm ... 10 numaralı adamdr ayrıca 4 ,5 yıllık süre içerisinde türkiyede en başarılı 2 belediye başkanından biri seçildi bandırmamıza 30 yılda yapılamayanı 4 yılda yaptı Allah razı olsun !!!! yolu açık olsun inş....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bir bandırmalı olarak bandırmaya makyaj değil estetik yapan başkan sıfatıyla o mevkiye taşınan başkanımızın bizi orada en layıkıyla temsil edeceğine inanıyorum ve bandırma gençlik kolları olarak her zaman destekleyip arkasında olduğumuzuda siz değerli forum arkadaşlarımızada belirtirim adam gibi adam mehmet cemal öztaylan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bir insanın resmine bakarak onu gözüm tutmadı demek ön yarğılı olmak çok yanlış çünkü cemal abi hakikaten BANDIRMA için çok şeyler yapmıştır.inanıyorum ki başkente'de adından çok söz etirecektir ben bandırmalı olarak ak gençlik olarak milletvekilimiz MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN'a saygılar her şey önce BANDIRMA için ve ANKARA için ve en önemlisi TÜRKİYE İÇİN...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() katılıyorum zaferr...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |