![]() |
#1 |
![]() Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bomba yüklü araç ihbarı üzerine alarma geçti.
Terörle Mücadele Amirliği, bütün ilçeleri, bomba yüklü olduğu bildirilen beyaz renkli "Şahin" model otomobil konusunda ikaz etti. Ön plakası "24 DT 328", arka plakası ise "34 BHA 03" olduğu belirtilen aracın bagajında, naylon torbalar içinde el bombası ve patlayıcılar olduğu belirtiliyor. Araçta bulunun üç kişinin eşkali ise şöyle: Birisi 35-40 yaşlarında, 1,75 metre boylarında, kalıplı, esmer ve siyah saçlı. İkincisi 35-40 yaşlarında, esmer, siyah saçlı, düzgün traşlı, sakal ve bıyığı yok. Üçüncü şahıs ise yuvarlak yüzlü ve siyah saçlı." ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bir sürü ihbar var şu sıralarda muhtemelen. bu ortamda mutlaka polislerimiz ince eleyip sık dokuyarak, her ihbarı değerlendiriyorlar.
inşeAllah herhangi bir facia olmadan, bu tehlikeler bertaraf edilir diye ümit ediyoruz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben bu olayları sadece PKK terör örgütüne bağlamıyorum bu olayların arkasında çok çaplı örgütler var karşılıklı darbeler vurumaya çalışıyorlar huzuru bozmak ve ülke konomisini bozmak için, krizden çıkılmaması için bunlar. Turizm ve yatırımların durması için yapılan eylemler diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kesinlikle gökmen sana katılyıorum.Burada aslında derin bir plan söz konusu..PKK gerçeğini hepimiz,herkes çok iyi bilmektedir.Lakin bu ve buna benzer eylemlerin arkasında kesinlikle başka güçlerde vardır.!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|