AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-13-2011, 12:24   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Exclamation Balyozcu teröristler: 'Çocuklarınıza İyi Sarılın Bu Gece' /Video
Balyoz davası duruşmasında hakimlere tepkiler tehdide dönüştü...


Mahkeme heyeti, kararı açıklamak üzere toplandığında saatler 20:30'u gösteriyordu. Duruşma salonu bir anda sessizleşti. Herkes karara kilitlendi.

Kararın okunması sırasında ayağa kalkmaları gereken sanıklar ve avukatları, ayağa kalkmadı. Karar okundu. 163emeklive muvazzaf asker tutuklandı.

Duruşma salonundaki sanık yakınları, kararı alkışlarla protesto etti. Mahkemenin oybirliği ile aldığı karara tepkiler tehdide dönüştü.

Sanık yakınları hakimlere, "Çocuklarınıza iyi sarılın bu gece!" diye bağırdı. Sanıklar ise hep bir ağızdan önce Harbiye Marşı'nı, ardından da Deniz Harp Okulu Marşı'nı okudu. Bu tepkiler üzerine duruşma salonunda güvenlik tedbirleri artırıldı. Duruşma salonuna takviye Jandarma görevlileri çağrıldı. Sanıkların kaçma ihtimaline karşı önlem alındı. Cezaevinde görevli jandarmalar çıkan araçları didik didik aradı. Araçların bagajları kontrol edildi.

Dışarı çıkanların kimlikleri sanık listeleriyle karşılaştırıldı. Mahkeme heyetinin kararını açıklamasıyla karara tepki gösterenler oldu. Tutuklama kararı verilen bazı muvazzaf askerler salonda görevli Askerlere direndi. Aralarında general rütbesinde askerlerin bulunduğunu gerekçe göstererek, ''Size onları teslim etmeyiz. Buraya onları teslim almak için Orgeneral gelecek'' dediler. Görevli askerlerin işini yapmasını engellediler. Bunun üzerine, sanıklar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar mahkeme salonunda tutuldu.Önce adliyeye girişler yasaklandı ardından da duruşma salonunun kapısı kapatıldı. Basın mensupları da dışarı çıkartıldı. Tutuklanan sanıklar saatler gece yarısını gösterdiğindesağlıkkontrolü için mahkemeden çıkarıldılar.


video: http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=74774

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-13-2011, 13:33   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
uhaha
pis herifler...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2011, 13:48   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart
Paris merkez komutanı General Dietrich Von Choltitz bile, Fransız teğmeni Henri Karcher'e teslim olmuştu!
Dışarıda silah sesleri de sürmekteydi ha...
Tek şart olarak "başıbozuk militanlara değil (sivil FFI kuvvetleri), ancak subaya teslim olurum" demiş ama rütbe şartı öne sürmemişti.
6.35'lik tabancasını da masanın üstüne, şapkasının yanına bırakmıştı, eliyle vermiş olmamak için. (Olay Rivoli Sokağı'nda, Meurice Oteli'nde geçiyor, tarih 25 Ağustos 1944... Sözkonusu beylik tabanca, otelin önünde sallanan o kocaman gamalı haçlı bayrakla birlikte şu anda Invalides müzesinde, yolunuz düşerse gidip görünüz, giriş 9 Avro.)
İnsaf edin beyler, siz Hitler'in anlı şanlı generalinden daha mı militaristsiniz yahu? Koskoca "Alaman paşası"...
Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk Ceza Kanunu yürürlüktedir, Türk mahkemelerinin hükümleri geçerlidir ve herkes onlara uyacaktır, çoban da paşa da.
Canın tatlıysa, "harp oyunu" düzenlerken düşüneceksin...

Alıntı.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi