AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-30-2009, 12:16   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Bankacı kızı, sevgilisi boğarak öldürmüş
Bankacı kızı, sevgilisi boğarak öldürmüş

İstanbul Etiler'de Münevver Karabulut'un sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülerek çöpe atılmasının ardından ikinci sevgili cinayeti Bursa'da yaşandı.Bursa'da, dün sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulunan bankacı genç kızı sevgilisinin boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olayı derinlemesine araştıran polis, genç bankacının sevgilisini yakaladı. Polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf eden sevgilinin, "Ayrılmak üzere anlaşmıştık, tam evden çıkarken kucağıma aldım ve boğdum" dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, özel bir bankada çalışan Zeynep Silku (26), dün sevgilisi Yurdakan Buğra Orki'nin merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Darmstad Caddesi'ndeki evinde ölü olarak bulundu. Kilitli olan kapıyı kırarak içeri giren polis, Zeynep Silku'yu, çift kişilik yatak üzerinde sırt üstü yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri, genç kızın öldüğünü tespit etti. ıÜüÇalıştığı bankanın müdüresi Okşan Yelesen'in olaydan 3 gün önce Zeynep Silku'nun işe gelmediği ve hayatından endişe ettiği gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü Kayıplar Şubesi'ne başvuruda bulunduğu anlaşıldı. Polis, yatakta cesedi bulunan Zeynep Silku'nun öldükten sonra elbiselerinin giydirildiği ve kapının dışarıdan kilitlendiği yönünde bulgulara ulaşıldı. Genç bankacının boğulduğu yönündeki ibareleri değerlendiren polis, olaydan sonra kayıplara karışan Yurdakan Buğra Orki'nin peşine düştü. Orki'nin yakınlarıyla telefonla irtibat kurduğunu belirleyen polis, zanlıyı bu gece yakalamayı başardı. Orki, emniyetteki ilk ifadesinde, suçunu itiraf etti.

Polise verdiği ilk ifadesinde, ayrılmak üzere anlaştığını söymeyen Yurdakan Buğra Orki'nin, "Ayrılmak üzere anlaşmıştık, tam evden ayrılırken vedalaşma sırasında boğazını sıktım, bağırmaya başladı. Kucağıma yatırdım ve ellerimle boğdum. Ölünceye kadar yanında bekledim. Sonra da evden kaçtım" dediği öğrenildi. Orki'nin olaydan sonra ailesiyle telefonla irtibat kurduğu belirlendi. Orki'yi takibe alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakaladı. Emniyette sorgulaması süren zanlının adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Öte yandan Zeynep Silku'nun, 5 yaşındayken Meliha-Burhan Silku tarafından evlat edinildiği öğrenildi. (CİHAN

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-30-2009, 12:26   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Allahım nasıl bir vijdandır bu insan sevdiğine bunu yapar mı? Hadi onu geçtim Bir canlıyı nasıl öldürme hakkına sahip hissedersin kendini acaba yaratabiliyırmusun ki(haşa) öldürüyorsun...

Rabbim bu insanlara akıl fikir versin.Bizleri de korusun(amin)
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 14:33   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kızına 21 yıl sonra morgda sarıldıSevgilisi tarafından öldürülen Zeynep Silkunun ardından yürek parçalayan bir dram ortaya çıktı

02.05.2009 12:22Bülent CİVANOĞLU - Uğur USLUBAŞ / BURSA -AHT

BURSA’da geçtiğimiz pazartesi günümeydanda gelen olayda, bankacı 26 yaşındaki Zeynep Silku, sevgilisi 28 yaşındaki Yurdakan Buğra Orki tarafından ayrılmak istediği için boğularak öldürüldü. Kaçmaya çalışan cinayet zanlısı Orki, iki gün sonra yakalanarak tutuklandı. Cinayet sonrası bankacı Zeynep Silku’nun yürek parçalayan dramı ortaya çıktı. Almanya’da işçi olarak çalışan Meliha ve
Burhan Silku, ailesi tarafından bakılamayan 5 yaşındaki Zeynep’i evlatlık alıp, nüfuslarına geçirmişti. Üvey anne ve babası büyük bir sevgiyle Zeynep’i büyütüyordu. Ancak 10 yıl önce Burhan Silku kanserden, 5 yıl önce deMeliha Silku şeker hastalığından hayatlarını kaybetti. Zeynep de 17 yaşında ikinci kez ailesini kaybetmiş oldu. Zeynep Silku’yu evlatlık veren ailesi ise, aracı olanlar vasıtasıyla 2 yıl önce kızlarına ulaşmaya çabaladı ancak Zeynep öz annesiyle görüşmeyi kabul etmedi. 4 çocuk annesi 57 yaşındaki Emine Aksoy ise, Zeynep’in yanı sıra bir de oğlu Hüseyin’i evlatlık vermişti. Geçtiğimiz gün cinayet haberi televizyonlarda yayınlandığında telefonu çaldı. Kızının evlatlık verilmesinde aracı olan kadın “Haberlerde izlediğin kız senin kızın” deyince, dünya başına yıkıldı. Hemen morga koşan Paksoy, cansız yatan kızını 21 yıl sonra gördü. Kızına sarılan acılı anne, “Ne kadar da güzelleşmişsin” diyerek gözyaşı döktü. Paksoy, “Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağım. Dirisine sahip çıkamadığım kızımın ölüsüne sahip çıkacağım” diye konuştu.
Alt 05-02-2009, 14:34   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bankacı, bursa, zeynep

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)