08-17-2007, 23:53 | #1 |
BarışaRock geliyor
“Alternatif ve ticari olmayan bir müzik festivali” sloganı ile yola çıkan Barışarock beşinci yılına giriyor. Bu yıl festivalde aralarında Anima, Bulutsuzluk Özlemi ve Aylin Aslım’ın da bulunduğu 62 müzisyen ve grup sahne alacak. Barışarock’a 45 sivil toplum kuruluşu da katılacak.
Festival programında söyleşiler, sanat buluşmaları, atölyeler, film gösterimleri, tiyatro ve dans gösterileri de yer alıyor. Barışarock 24-26 Ağustos arasında Sarıyer Mehmet Akif Ersoy piknik alanında yapılacak. Sahne alacak gruplar 17 Ohm Abraxas Aduuket Ahibba Anima Annwn Arşmahal Ayılar Bertuğ Cemil Boikot Bulutsuzluk Özlemi Bülent Ortaçgil Cahit Berkay - Zan Çar Newa Deli Deli Selim Dembedem Demir Demirkan Dinar Bandosu Dirty Black Doxan Efsun Gevende Hakan Kurşun Hariçten Gazelciler Hipnoz Işığın Yansıması Kaptan Zaman (Taner Öngür - Serap Yağız) Kara Güneş Kiralık Orkestra Mai Marsis Melatonin Moğollar Moral Narkoz Nev Nitro Ogün Sanlısoy Otr Sabih Cangil Sek.Z Semaver Kumpanya Ritm Grubu Senfonya Soul Sacriface Teneke Trampet Unleash Vedat Yildirim - Bajar / Feryal Oney Violet White Wash Yalnış Yash-Ar (Yaşar Kurt - Arto Tunç Boyacıyan) Yeni Harman Yolgezer Zardanadam
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-17-2007, 23:59 | #2 |
BarışaRock geliyor
ben gıtmekten hoşlanmıyorum oraya.idoyolojik bir festival.amerıkan karşıtı olduklarını soleyıp.amerıkan marka esyaları ıle gıden 15 yas grubu genclık msn space lerıne resım koymak ıcın.elinde bira ile gerzek gerzek pozlar verdigi.cinselligin on planda oldugu.seviyesizce bir yer.+ baglama kablo tesisat ile sahnedeki gruba işkence cektıren bır ses sistemi..
|
|
08-18-2007, 00:01 | #3 |
BarışaRock geliyor
zeytinliyede gelmedin zaten abi :D ?
|
|
08-18-2007, 00:05 | #4 | |
BarışaRock geliyor
Alıntı:
|
||
10-20-2007, 00:45 | #5 |
BarışaRock geliyor
ben gıttım barısarock a pişmanda oldum ama bikere gitmiştim zevkini çıkarmalıydım :D eğlenceyi azla abarttıgım sıralarda pogo yaparken bırı ayagıma kotu bastı ve 3,4 saat ayamın ustune basamadım sora ıyı oldu yıne eglenceye devam artık onumuzdekı yaza kaldı festler
aslında festlere beraber organızasyonlar yaparak oba kurabılırız daha ıyı olur ;) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|