AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-25-2008, 15:10   #1
Kullanıcı Adı
maviinsan
Standart Baro Gül'e hakaret yağdırdı
Baro Gül'e hakaret yağdırdı
25 Haziran 2008 Çarşamba 13:43
Özkaya, Abdullah Gül ve eşine hakaretler yağdırdı. Hayrunnisa Gül'e "bedevi kılıklı" dedi, Fırat'a ise yobaz yakıştırması yaptı!
İstanbul Barosu Meclis Başkan Vekili Avukat Nizar Özkaya, "Çankaya'ya Arap bedevi kılıklı bir eşle birlikte bir adam çıktı ve Çankaya'yı ele geçirdi." şeklinde ağır hakaretler savurdu. Salonda bulunan dinleyiciler ve konuşmacılar ise yapılan hakaretlere tepkisiz kaldı.

İstanbul Barosu'nun Cumhuriyet Hukuku Paneli'nde cumhurbaşkanı ve eşine ağza alınmayacak sözler sarf edildi. Panele konuşmacı olarak Maltepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç, Anayasa Hukukçusu Prof Dr. Mümtaz Soysal ve yazar Cengiz Özakıncı katıldı. Programın soru bölümünde cumhurbaşkanı ve eşine hakaretler savruldu. Salonda bulunan İstanbul Barosu Meclis Başkan Vekili Özkaya söz aldığı sırada Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek makamında bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ve eşine, "Biliyorsunuz Çankaya kuşatıldı. Çankaya'ya Arap bedevi kılıklı bir eşle birlikte bir adam çıktı ve Çankaya'yı ele geçirdi." şeklinde konuştu.

Dünyada, Türk Tarihi'nde ve anayasalarda laikliğin konuşulduğu panelde daha çok Dengir Mir Mehmet Fırat'ın sözleri tartışıldı. Fırat'ın söylediklerini yanlış yorumlayan konuşmacılar, travmanın laiklik karşıtı kişiler üzerinde olduğunu savundu. Cumhuriyetin laiklik üzerine oturmasından dolayı travma oluşturduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç, "Bugün hâlâ o travma devam ediyor. Ama biz bundan gocunmuyoruz ve bunu yadırgamıyoruz. Devrimler yobazlar üzerinde travma etkisi yapar." iddiasında bulundu. Bu tepkisinin ardından Çekiç, dünyadaki laiklik sürecini anlatırken devletlerin gelişmesinden rönesansa ve reform hareketlerine kadar laikliğin uzun bir yol haritasını çizdi. Bir taraftan Fırat'ın sözlerini yanlış bulan Çekiç, bir taraftan da laiklik sürecinin dünyada 300 yıllık bir aşamanın sonucunda oturduğunu söyledi.


 

maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2008, 15:18   #2
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Baro Gül'e hakaret yağdırdı
Terbiyesizle bundan sonra bende açacağım ağzımı yumacağım gözümü >

laiklikten nasibini almamış kişiler 8)
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 15:21   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Baro Gül'e hakaret yağdırdı
Halk vesveseye kapılmayınca şeytanlar kahrından ne yapacağını bilemiyor. Onlar da haklı ( ! )
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 15:22   #4
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Baro Gül'e hakaret yağdırdı
:D
güzel yorum
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 15:24   #5
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Baro Gül'e hakaret yağdırdı
Hazımsızların beyin kusuşları ... Hazmedemiyorsan niye terketmiyorsun. Hakaret bitişin başlangıcıdır.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi