![]() |
#1 |
![]() ![]() Beş sezon sonra Gaziantep'ten 3 puanla dönen Galatasaray'ın tek golüne imza atan Milan Baros'un karşılaşma öncesinde Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'e "Bugün bir gol atarım. Pazar günü derbide de F.Bahçe'ye iki golüm var" dediği ortaya çıktı. Gaziantespor deplasmanında sözünü tutan Çek golcü, Üstünel ile yaptığı sohbette "Hem ülkemde, hem de İngiltere ve Fransa'da formasını giydiğim takımlar da büyük derbiler oynuyordu. Liverpool formasıyla Everton, Aston Villa'da oynarken ise Birmingham derbisi yaşadım. Fransa'daki O.Lyon-St.Etienne derbisi ise, G.Saray-F.Bahçe kadar olmasa da her zaman yüksek tansiyon altında oynanıyordu. Bu yüzden kimsenin bana bu derbinin önemini anlatmasına gerek yok" dedi. Yönetici Üstünel'in G.Antep maçı sonrası Baros'a "Burada sözünü tuttun. F.Bahçe'ye de dediğin gibi iki gol atarsan sürprize hazırlıklı ol" dediği gelen haberler arasında. sporx.com İnşallah ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnşallah bakalım
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu sözü baros gibi profosyonel bir oyuncunun söyleyeceğini sanmıyorum, basının uydurması gibi geldi bana.
Ama bir galatasaraylı olarak inşaallah demeden de edemiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence de atar bu adam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arda oyunu korkutur beni baroş fıs bizde 3 tane baroş var semih cimbomun kaosu olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() emre bir gol atsa gs oda fenerli olur atamazsa fenerli olamaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arda TURAN OLEYyyyyyyyyyyyyyyyyy Ooooooooooooooo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Baros çok düzeldi yaa, ilk zamanlar kötüydü ama şimdi bakıyorum yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışıyor ve yapıyor..İnşaallahhhh
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Boşaymış herşey ya..
Hiçbiri bişey yapamadı.. İki takımda kötüydü.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |