![]() |
#1 |
![]() akp hukumetı terorıst basıyla gorusme yapmasını kınıyorum ve tayyıb erdognın vatana ıhanet sucundan cezasını cekmesını ıstıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bugun bı haber okudum sanırım gurbuz cabancı apo ıle gorusme ıslemlerı olmus 95 yılında artık suleyman demırel ve mesut yılmazın google arayım bulursunuz...barzanı ıle cekılmıs resımlerı vardır...hemde turkıyede...
vatana ıhanetse ılk once denız baykal bır yargılansın sonra tayyıp erdogana sıra gelır...eger dıyalog kurmak ıslerı guzelce halletmek vatana ıhanetse bızım ataturk'te bır vatan haınıdır... savas olur dersınız kı neden savas dıyalogla ısı cozmek dururken... sızın gıbıler ısınıze nasıl gelırse oyle konusursunuz... ıkı satır kelıme yazmıssınız oraya guya bıse bılıyorsunuz... bır ata sozumuz vardır bıraz agır olcak ama... ac tavuk kendını bugday ambarında sanırmıs... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Senin vatan dediğin ne ...
Vatana ihanet ne... Ermenistana gidilince ihanet olmuyoda.... Irağa gidilince mi ? ihanet oluyo... Ayrıca O bahsettiğin adamlar Türk pasaportlu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ne Ermenistan'a gitmek ihanettir vatana; ne de Barzani ile görüşmek...
Eğer terör Türkiye için hiçbir taviz etmeden Apo ile görüşmek ile bitecekse; görüşmesin de savaşmaya devam mı edelim? Bunun adı insan ilişkisidir, konuşmak, tartışmak, karara bağlamaktır; kafatasçılar ve kafasını kiralamışlar anlamaz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Akp hukumetinde şehitler artmıstır abd y**ı bir başbakan var kınıyorum
Konu Eşref tarafından (10-14-2008 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() konusmana bak...
sızın gıbılere cevap verılmez aslında...sız akp yı tutmayanı bıle akp cı yaparsınız... ıkı dakıka adam olun ya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sen böyle ahkam kesmeyi nerden ögrendin. herkes senin gibi oturduğu yerden ülke yönetmeye çalışırsa vay halimize desene.illaki görüşülecek barzaniyle evinde yada deplasmanda.biz oraya el açmaya gitmedik kulak çekmeye gittik.. sana bir nasihatım olsun ey benim güzel kardeşim==>sorunlara tepeden bakmaya çalışırsan hiç bir şeyi çözemezsin heleki global dünyada yaşamak istiyorsan?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|