AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2016, 13:17   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Beşiktaş'ı Çok Seviyorum
Abdullah Avcı: Beşiktaş'ı Çok Seviyorum

Beşiktaş'ın deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, özel bir günde güzel bir maç yaptıklarını söyledi. Avcı, Beşiktaşlı taraftarların kendisine yönelik güzel tezahüratlarda bulunmasıyla ilgili de "Beşiktaş'ı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıkları maçta 2-0 öne geçtikten sonra rahat kazanabilecekleri bir mücadelenin berabere bittiğini söyledi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, siyah beyazlı ekiple özel bir günde güzel bir maç yaptıklarını belirterek, "Plânımız özellikle Beşiktaş'ın oyun kurgusunda Atiba Hutchinson'la olan bağlantısını kesmekti" dedi.

Emre hasta hasta oynadı

Avcı, ilk 30 dakikada oyunun içinde çok doğru baskılar yaptıklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"30 ile 45. dakikalar arası savunmadan hücuma geçişlerde yaptığımız top kayıpları rakibimizin bize baskı kurmasını sağladı. İlk devre biterken gol yiyebilirdik. İkinci yarıda ikinci golü bulduk. Yediğimiz gollerle bir alâkası yok ama Emre Belözoğlu'nun bir hastalığı vardı. Sabah saatlerinde serum yemişti. O yüzden oyundan almak zorunda kaldık. 2-0'dan sonra rahat kazanabileceğimiz maç berabere bitti. Karşılaşmadan üç puan alsaydık başka bir boyuta geçecektik."

"Beşiktaş'ı çok seviyorum"

Siyah beyazlı taraftarların kendisine yönelik tezahüratlarıyla ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Bu slogan bir süredir var. Beşiktaş'ta sevdiğim oyuncular var, beraber çalıştığım iyi oyuncular var. Yöneticilerini tanıyorum. Beşiktaş Kulübü'nü çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Beşiktaş'tan teklif alıp almadığı sorusunu ise, "Beşiktaş'ın hocası benim eski hocam. Böyle isimler çok dolaştı. O zaman da teklif yoktu şu anda da yok" şeklinde yanıtladı.

Kaynak

Karar 14.02.2016

Konu Cihannur tarafından (06-01-2019 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
abdullah avcı, başakşehir, beşiktaş, beşiktaş'ı, beşiktaş'ı çok seviyorum, çok seviyorum, teknik direktör

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)