01-30-2009, 21:00 | #1 |
Başbakan"a "kepaze" dediler!
Yahudi lobisi daha önce ödül verdiği Erdoğan`ın Davos çıkışına "kepazeliktir" dedi... Bu edepsiz tavra, ne Başbakan`dan ne de Dışişlerinden bir açıklama gelmedi... Yahudi lobisinden ödül alan tek Müslüman olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aynı lobi tarafından "kepazelikle" suçlandı. Erdoğan`ın Davos`taki çıkışını "kepazelik" olarak değerlendiren Yahudi lobisine Erdoğan`ın nasıl bir karşılık vereceği merak konusu olurken, Dışişleri yetkililerinden bu yönde bir açıklama gelmemesi ise dikkat çekti. Erdoğan`a daha önce cesaret madalyası veren Amerikan Yahudi Komitesi bu kez çok sert bir açıklama yaptı. ABD’nin önde gelen Yahudi lobilerinden Amerikan Yahudi Komitesi (AJC), Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dün Davos’taki oturumdaki tavrının “İsrail ve Yahudilere karşı yeni tepkiler doğurabilecek bir kepazelik” olduğunu söyledi. AJC Başkanı David Harris yaptığı yazılı açıklamada, “Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki öfke nöbeti, giderek artan Yahudi karşıtı hareketler karşısında yangına körükle gitmek oluyor” dedi. Harris açıklamasında, “Erdoğan’ın bu haksız sözleri ve İsrail Başbakanı’na saygısızlığı İsrail’i eleştirmenin giderek daha da öldürücü bir hale geldiğinin yeni bir göstergesi olmuştur” diye ekledi. http://www.haberayna.com/Haber/Gunce...ze-dediler.php __________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-30-2009, 21:06 | #2 |
bunu Türkiye'den diyenler çıkıyosa dışardan daa diyenlerde çıkacaktır elbet yadırgamamak lazım bu hayvanları... |
|
01-30-2009, 21:10 | #3 |
"..Yahudi karşıtı hareketler karşısında yangına körükle gitmek oluyor.."
Aman ne karşıtlık ne haksızlık şimdi ağlayacağım medyayı kullanarak kendilerini acındırmayı çok iyi biliyorlar,Türkiye hakkında atıp tutmaları normal, bizim bile satılmış bir medyamız varken.. |
|
01-30-2009, 21:12 | #4 |
Çıldırdı, kuduruyorlar...
Bazı Türk geçinen 'malum medya'mız gibi.. Dışişleri sözcüleri yine ılımlı bir açıklama yaptı bugün. Kayda onlar alınır böyle 'azgın azınlık'ları umursasaydı Başbakan.. Ohooo... |
|
01-30-2009, 21:49 | #5 |
Yunanistan dahi Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdi. Bu gezegende birinin çıkıp bunları söylemesi gerekiyordu diyerek. Bu CHP liler hangi ırktan inanın anlamadım ben...
Yunanlı'ları, CHP'lilerden daha çok seviyorum. Lobiye gelincede bize özgü bir tabir vardır, İ. ürür kervan yürür... Konu Feyza tarafından (01-30-2009 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-30-2009, 22:02 | #6 |
işlerine gelmiyor ondan havlıyorlar.
|
|
01-30-2009, 22:24 | #7 |
"Türkiye'de yahudi düşmanlığı olacak başlayacak" gibi ifadeler de kullanılabiliyor yahudi yetkililer tarafından bana çok ilginç geldi. Zaten olan birşeyin neyini konuşuyorlar. zalim bir millet işte.. biz bildik bileli böyledir. gavurdan dost olacak değil ya...
|
|
02-01-2009, 04:18 | #8 |
İşte bu
|
|
02-01-2009, 17:42 | #9 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|